[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نبدا بسم الله
المقادير زي ما في الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3 معالق كبيره دقيق - 3 طماطم مقطعه او عصير أفضل - حزمه صغيره بقدونس - نعناع اخضر (معلقه) - 3 بيضات - 3 معالق بصل مبشور - ملح وكمون
الطريقه
نحمر البصل في معلقتين زيت لحد لما يبقى بني وكل ما اتحمر كل ما كان احسن في الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف له الطماطم ونتركها على النار لحد لما تنشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نترك التسبيكه تبرد على جنب
ثم نضيفها للبقدونس والنعناع المقطعين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضيف لهم البيض والكمون والملح والدقيق ونقلب كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحضر طاسه تيفال وندهنها بالزيت كويس قوي .. ثم نصب فيها الخليط
لما تتحمر من تحت
نقلبها على الناحيه التانيه بالطريقه الموضحه في الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
او ممكن تتعمل في الفرن .. ادهني صينيه بكميه كبيره من الزيت علشان مش تلزق
وصبي فيها العجه ودخليها فرن عالي لحد لما تتحمر من تحت وبعدين شغلي الشوايه تتحمر من فوق
وده شكلها النهائي وتتقدم مع بطاطس مقليه ومخللات وخضار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اما الطبق الجانبي الخطير
قطعة جبنه قديمه + زيت ذره + طحينه كتير ونقلبهم مع بعض كويس
وممكن نضيف لها شبت
ونزين الطبق بمكعبات الطماطم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نبدا بسم الله
المقادير زي ما في الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3 معالق كبيره دقيق - 3 طماطم مقطعه او عصير أفضل - حزمه صغيره بقدونس - نعناع اخضر (معلقه) - 3 بيضات - 3 معالق بصل مبشور - ملح وكمون
الطريقه
نحمر البصل في معلقتين زيت لحد لما يبقى بني وكل ما اتحمر كل ما كان احسن في الطعم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف له الطماطم ونتركها على النار لحد لما تنشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نترك التسبيكه تبرد على جنب
ثم نضيفها للبقدونس والنعناع المقطعين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضيف لهم البيض والكمون والملح والدقيق ونقلب كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحضر طاسه تيفال وندهنها بالزيت كويس قوي .. ثم نصب فيها الخليط
لما تتحمر من تحت
نقلبها على الناحيه التانيه بالطريقه الموضحه في الصوره
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
او ممكن تتعمل في الفرن .. ادهني صينيه بكميه كبيره من الزيت علشان مش تلزق
وصبي فيها العجه ودخليها فرن عالي لحد لما تتحمر من تحت وبعدين شغلي الشوايه تتحمر من فوق
وده شكلها النهائي وتتقدم مع بطاطس مقليه ومخللات وخضار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اما الطبق الجانبي الخطير
قطعة جبنه قديمه + زيت ذره + طحينه كتير ونقلبهم مع بعض كويس
وممكن نضيف لها شبت
ونزين الطبق بمكعبات الطماطم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]