خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    عجة البيض بالبقدونس والنعناع مع احلى طبق جبنه قديمه

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    عجة البيض بالبقدونس والنعناع مع احلى طبق جبنه قديمه 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    عجة البيض بالبقدونس والنعناع مع احلى طبق جبنه قديمه Empty عجة البيض بالبقدونس والنعناع مع احلى طبق جبنه قديمه

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الإثنين سبتمبر 27, 2010 5:24 am

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نبدا بسم الله
    المقادير زي ما في الصوره

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    3 معالق كبيره دقيق - 3 طماطم مقطعه او عصير أفضل - حزمه صغيره بقدونس - نعناع اخضر (معلقه) - 3 بيضات - 3 معالق بصل مبشور - ملح وكمون

    الطريقه

    نحمر البصل في معلقتين زيت لحد لما يبقى بني وكل ما اتحمر كل ما كان احسن في الطعم

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نضيف له الطماطم ونتركها على النار لحد لما تنشف

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نترك التسبيكه تبرد على جنب
    ثم نضيفها للبقدونس والنعناع المقطعين

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ثم نضيف لهم البيض والكمون والملح والدقيق ونقلب كويس

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نحضر طاسه تيفال وندهنها بالزيت كويس قوي .. ثم نصب فيها الخليط

    لما تتحمر من تحت
    نقلبها على الناحيه التانيه بالطريقه الموضحه في الصوره

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    او ممكن تتعمل في الفرن .. ادهني صينيه بكميه كبيره من الزيت علشان مش تلزق
    وصبي فيها العجه ودخليها فرن عالي لحد لما تتحمر من تحت وبعدين شغلي الشوايه تتحمر من فوق

    وده شكلها النهائي وتتقدم مع بطاطس مقليه ومخللات وخضار

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    اما الطبق الجانبي الخطير

    قطعة جبنه قديمه + زيت ذره + طحينه كتير ونقلبهم مع بعض كويس
    وممكن نضيف لها شبت
    ونزين الطبق بمكعبات الطماطم


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 6:19 am