خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    عجينة الازانيا

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    عجينة الازانيا 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    عجينة الازانيا Empty عجينة الازانيا

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الإثنين سبتمبر 27, 2010 5:39 am

    1كوب دقيق
    1بيضه
    ملعقه صغيره زيت

    يعجن الجميع ولو محتاج شويه ميه يضاف بس مع
    مراعاه ان تكون العجينه متماسكه تترك ربع ساعه لتهدي
    يوضع علي رخام المطبخ دقيق وتفرد العجينه بالنشابه
    لازم تكون رقيقه جدااااااااااااااااااااااااا
    ثم تقطع الصوره

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    يوضع ماء وزيت علي النار يغلي ثم توضع به القطع السابقه
    مع مراعاه ان توضع واحده فقط كل مره الي ان تنتهي الكميه
    واول ما توضع القطعه هتلاقيها في القاع ومجرد ثواني هتلاقيها طفت معني
    ذلك انها استوت تنشل فورا وبتكوني محضره المصفه علي الحوض واول ما تنشيلها تفتحي عليها الميه علشان متلزقش
    وده شكلها بعد السوي

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    كده خلصت عجينه الازانيا
    طريقه عملها زي المكرونه بالبشاميل
    بتكوني محضره البشامل وهو عباره عن
    صوص البشامل

    دقيق يحمر في السمن ثم يوضع عليه اللبن والشوربهوملح وفلفل اسود
    ولو حساتي ان الدقيق مكاكع حطيه في الخلاط

    اللحمه المعصجه
    لحم مفروم بصل ملح وفلفل اسود ولو حابه القرفه حسب الرغبه
    كده خلصت كل المقادير
    ترص في الصنيه كميه بشامل ثم ترص فوقها الازانيا
    ثم كميه بشامل ثم الحمه المعصجه ثم باقي عجينه الازانيا ثم
    كميه بشاميل
    تدهن من فوق ببيض مخفوق مضاف اليه ملح وفلفل اسود
    ثم ترش بقسماط ناعم لزوم القرمشه وممكن يضاف جبنه رومي او موزاريلا حسب الرغبه
    وده الشكل النهائي

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    avatar
    ????
    زائر


    عجينة الازانيا Empty رد: عجينة الازانيا

    مُساهمة من طرف ???? الجمعة أكتوبر 01, 2010 3:41 pm

    تسلم ايدك
    الحزينه
    الحزينه
    عضو جديد
    عضو جديد


    عجينة الازانيا 2py5pvt
    عدد المساهمات : 22
    تاريخ التسجيل : 19/08/2011

    عجينة الازانيا Empty رد: عجينة الازانيا

    مُساهمة من طرف الحزينه الأربعاء أغسطس 24, 2011 2:14 pm

    تسلم ايدك

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 6:16 am