1_ كيلو ولحم مفروم وخالى من الدهن وبقدونس وبصل وصنوير وبهارات وملح وزيت كيلو برغل يكون منقوع ربع ساعه فى الميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2_الطرييييييييييييييييقه
حننقع البرغل فى الميه وزى ماقولت مش نتئخر كتير ربع ساعه بس ودى صورتها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين نصفى البرغل من الميه خاالص انا بحطه فى مصفاه علشان اتاكد ان الميه خلصت منه ودى صورته
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الخطوه دى مهمه اوى حنخلط البرغل ونص كميه الحم المفروم وبصل والبهارات (مش كل البصل كفايه بصله متوسطه)وملح والبقدونس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نخلط الكبه كويس جدا لحد ماتكون شكلها كدا وبكدا نكون خلصنا اول حاجه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجى بقا للحشو الى جوه الكبه حنحمر بصله كمان متوسطه ونحط باقى كميه الحمه الى عندنا وبهارات وملح ولو عندك صنوبر يبقى
اشطه ولو مفيش عادى بس انا قولت على اصولها لان السورين بيحطوا صنوبر وكمان شويه بقدونس لحد ماتستوى الحمه كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حنشكل بقا الكبه حناخد حته كويسه ونضغط عليها كويس وبعدين نفتحها ونحط الحشوه من جوه ونقفلها كويس اوى ونسحبها من
ورا وقدام وفى ناس بتبل ايديها ميه ونشا علشان متفكش وسعاعات عملها بس الحمد لله المره دى مافكتش ههههه الحمد لله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكلها بعد التكبيب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقليها فى زييييت عزيييييييييييييير ماتنسوش دى عزيييييييييييير ونوطى النار شويه علشان تستوى بس موش كتير
وبعدين نقدمها فى طبق التقديم مع شويه بقدونس ونزينها بيهم ونقدمها بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2_الطرييييييييييييييييقه
حننقع البرغل فى الميه وزى ماقولت مش نتئخر كتير ربع ساعه بس ودى صورتها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعدين نصفى البرغل من الميه خاالص انا بحطه فى مصفاه علشان اتاكد ان الميه خلصت منه ودى صورته
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الخطوه دى مهمه اوى حنخلط البرغل ونص كميه الحم المفروم وبصل والبهارات (مش كل البصل كفايه بصله متوسطه)وملح والبقدونس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نخلط الكبه كويس جدا لحد ماتكون شكلها كدا وبكدا نكون خلصنا اول حاجه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجى بقا للحشو الى جوه الكبه حنحمر بصله كمان متوسطه ونحط باقى كميه الحمه الى عندنا وبهارات وملح ولو عندك صنوبر يبقى
اشطه ولو مفيش عادى بس انا قولت على اصولها لان السورين بيحطوا صنوبر وكمان شويه بقدونس لحد ماتستوى الحمه كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حنشكل بقا الكبه حناخد حته كويسه ونضغط عليها كويس وبعدين نفتحها ونحط الحشوه من جوه ونقفلها كويس اوى ونسحبها من
ورا وقدام وفى ناس بتبل ايديها ميه ونشا علشان متفكش وسعاعات عملها بس الحمد لله المره دى مافكتش ههههه الحمد لله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكلها بعد التكبيب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقليها فى زييييت عزيييييييييييييير ماتنسوش دى عزيييييييييييير ونوطى النار شويه علشان تستوى بس موش كتير
وبعدين نقدمها فى طبق التقديم مع شويه بقدونس ونزينها بيهم ونقدمها بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]