خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    كبة البرغل السورية

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    كبة البرغل السورية 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    كبة البرغل السورية Empty كبة البرغل السورية

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الأربعاء أغسطس 25, 2010 6:32 pm

    1_ كيلو ولحم مفروم وخالى من الدهن وبقدونس وبصل وصنوير وبهارات وملح وزيت كيلو برغل يكون منقوع ربع ساعه فى الميه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    2_الطرييييييييييييييييقه

    حننقع البرغل فى الميه وزى ماقولت مش نتئخر كتير ربع ساعه بس ودى صورتها

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    بعدين نصفى البرغل من الميه خاالص انا بحطه فى مصفاه علشان اتاكد ان الميه خلصت منه ودى صورته

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    الخطوه دى مهمه اوى حنخلط البرغل ونص كميه الحم المفروم وبصل والبهارات (مش كل البصل كفايه بصله متوسطه)وملح والبقدونس

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نخلط الكبه كويس جدا لحد ماتكون شكلها كدا وبكدا نكون خلصنا اول حاجه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    نيجى بقا للحشو الى جوه الكبه حنحمر بصله كمان متوسطه ونحط باقى كميه الحمه الى عندنا وبهارات وملح ولو عندك صنوبر يبقى

    اشطه ولو مفيش عادى بس انا قولت على اصولها لان السورين بيحطوا صنوبر وكمان شويه بقدونس لحد ماتستوى الحمه كويس

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    حنشكل بقا الكبه حناخد حته كويسه ونضغط عليها كويس وبعدين نفتحها ونحط الحشوه من جوه ونقفلها كويس اوى ونسحبها من

    ورا وقدام وفى ناس بتبل ايديها ميه ونشا علشان متفكش وسعاعات عملها بس الحمد لله المره دى مافكتش ههههه الحمد لله

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وده شكلها بعد التكبيب

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نقليها فى زييييت عزيييييييييييييير ماتنسوش دى عزيييييييييييير ونوطى النار شويه علشان تستوى بس موش كتير

    وبعدين نقدمها فى طبق التقديم مع شويه بقدونس ونزينها بيهم ونقدمها بالشكل ده


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    همسة حب
    همسة حب
    عضو جديد
    عضو جديد


    عدد المساهمات : 20
    تاريخ التسجيل : 11/08/2010

    كبة البرغل السورية Empty رد: كبة البرغل السورية

    مُساهمة من طرف همسة حب الخميس أغسطس 26, 2010 5:39 am

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][center]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:33 pm