وصفتي اليوم هي {سمااان محشي}
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بناءا علي طلب حبيبتي jollya { أنوش }
المقاااادير :
سمان (طبعا بلدي المجمد نوووو باحس انه لا ريحة ولا طعم )
3 بصلة مقطعة صغير في الكبة
ملح - فلفل -كمون
2 معلقة سمن بلدي
مستكة - حبهاااان - ورق لورا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- ننظف السمان جيدا ويغسل ثم ارش عليه ملح وليمون وخل ويترك قليلا ثم يغسل
وبكده يكون اخد شااااور وسنفرة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا عموما الفراخ والسمان واي طيور لازم اعمل كده قبل ما افرزها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2- تحضير الحشو نضع في طاسة البصل و ملح وفلفل وكمون وكبد وقوانص السمان ومعلقتين زيت ذرة عليهم ونقلبهم علي النار 5 دقايق حتي يصبح شكلهم هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3- نحشي السماان نقفله من فوق بادخال الرقبة للداااخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نحشيه بالبصل ويقفل بأعواد خلة ويتبل السمان ايضا بالبصل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
4- نشوح السمان في معلقتين سمن بلدي ومستكة وحبهاااان وورق لورا ديه طريقتي في طبخ اي طيور
لازم اشوحها الاول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
5- نغطيه بالماء ويترك ليستوي تقريبا ساااعة
ثم نضع الملح في اناء السوي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
6- يحمر في زيت ذرة او سمنة بلدي وممكن يشوي في الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بناءا علي طلب حبيبتي jollya { أنوش }
المقاااادير :
سمان (طبعا بلدي المجمد نوووو باحس انه لا ريحة ولا طعم )
3 بصلة مقطعة صغير في الكبة
ملح - فلفل -كمون
2 معلقة سمن بلدي
مستكة - حبهاااان - ورق لورا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- ننظف السمان جيدا ويغسل ثم ارش عليه ملح وليمون وخل ويترك قليلا ثم يغسل
وبكده يكون اخد شااااور وسنفرة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا عموما الفراخ والسمان واي طيور لازم اعمل كده قبل ما افرزها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2- تحضير الحشو نضع في طاسة البصل و ملح وفلفل وكمون وكبد وقوانص السمان ومعلقتين زيت ذرة عليهم ونقلبهم علي النار 5 دقايق حتي يصبح شكلهم هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3- نحشي السماان نقفله من فوق بادخال الرقبة للداااخل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نحشيه بالبصل ويقفل بأعواد خلة ويتبل السمان ايضا بالبصل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
4- نشوح السمان في معلقتين سمن بلدي ومستكة وحبهاااان وورق لورا ديه طريقتي في طبخ اي طيور
لازم اشوحها الاول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
5- نغطيه بالماء ويترك ليستوي تقريبا ساااعة
ثم نضع الملح في اناء السوي
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
6- يحمر في زيت ذرة او سمنة بلدي وممكن يشوي في الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]