المقادير
ربع كيلو فول مدشوش
كسبره خضراء
ملح فلفل بهارات شطه نعناع ناشف
بصل
ثوم
زيت
الطريقه
اول حاجه طبعا بننقى الفول كويس ونغسله ونحطه فى الحله
وعليه ميه كفايه للسلق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بنغسل الكسبره ونحطها على الفول قبل السلق طبعا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نولع عليهم النار ونسيبهم على نار هاديه لغايه
ما يبقى شكلهم كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا هى كده بتكون استوت نسبها تبرد خالص وبعدين نضربها
فى الخلاط ونقطع البصل والتوم ونحمره فى الزيت
لغايه ما يبقى لونه ذهبى ونشيل شويه من التقليه دى على جنب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط البصاره على باقى البصل والزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا نحط عليهم التوابل ونسيبها تغلى شويه صغيره
وبعد كده نغرفها فى اطباق ونرش باقى التقليه على الوش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ربع كيلو فول مدشوش
كسبره خضراء
ملح فلفل بهارات شطه نعناع ناشف
بصل
ثوم
زيت
الطريقه
اول حاجه طبعا بننقى الفول كويس ونغسله ونحطه فى الحله
وعليه ميه كفايه للسلق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بنغسل الكسبره ونحطها على الفول قبل السلق طبعا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نولع عليهم النار ونسيبهم على نار هاديه لغايه
ما يبقى شكلهم كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا هى كده بتكون استوت نسبها تبرد خالص وبعدين نضربها
فى الخلاط ونقطع البصل والتوم ونحمره فى الزيت
لغايه ما يبقى لونه ذهبى ونشيل شويه من التقليه دى على جنب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط البصاره على باقى البصل والزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا نحط عليهم التوابل ونسيبها تغلى شويه صغيره
وبعد كده نغرفها فى اطباق ونرش باقى التقليه على الوش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]