كوسه بالبشاميل
وطلعت طعمها تحــــــــــــــــــــــفه والله
المقادير
كوسه
كيس بشمل بودرة جاهز فاين فودز
2 ماجى
كوب ماء
نص كيلو لحم مفروم
كوب ونص لبن
ومعلقه صلصه
بيضه
ملح فلفل اسود
الطريقه
نقطع الكوسه شرائح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجيب صينيه تيفال ونحط عليها نقطط زيت
عشان هنشوى الكوسه مش هنقليها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لحد ما تبقى شكلها كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كدة الكوسه خلصت هنحطها فى طبق
ونحط عليها شويه ملح صغننين جدا
ونركنها لحد ما نعمل البشاميل
طريقه البشاميل
هنجيب حله ونحط فيها اللبن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط كيس البشاميل فاين فودز البودر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقلب
كتير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب كوب مياه من الحنفيه ولو عيزاها مياه مغليا يبقى احسن
بس انا عملتها من الحنفيه وتحطى فى المياه 2 مكعب ماجى وتدوبيهم فيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحطها على اللبن ونحط شويه ملح وفلفل اسود
والبشمل البودر
ونقلب لحد ما يبقى سميك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لحد ما يبقى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب صينيه
ونرص طبقه كوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين طبقه بشمل بس خفيفه خالص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط اللحمه المفرومه
كانت متعصجه جاهزة فى الفريزر مخزناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط طبقه كوسه تانى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفوقيها بقيت البشاميل كله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نضرب بيضه ونحطها على وشها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب معلقه صلصه
ونحطها على وشها عشان تدى شويه حمار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخلها فى الفرن من 25 الى 30 دقيقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتعملى جمبها بطاطس محمرة
وشويه سلطه
ودة شكل الصينيه لما تخرج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة الطبق الاخير
معلش طلعتها سخنه ففرولت منى بس طعمها تحفـــــــــــــــــه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطلعت طعمها تحــــــــــــــــــــــفه والله
المقادير
كوسه
كيس بشمل بودرة جاهز فاين فودز
2 ماجى
كوب ماء
نص كيلو لحم مفروم
كوب ونص لبن
ومعلقه صلصه
بيضه
ملح فلفل اسود
الطريقه
نقطع الكوسه شرائح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجيب صينيه تيفال ونحط عليها نقطط زيت
عشان هنشوى الكوسه مش هنقليها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لحد ما تبقى شكلها كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كدة الكوسه خلصت هنحطها فى طبق
ونحط عليها شويه ملح صغننين جدا
ونركنها لحد ما نعمل البشاميل
طريقه البشاميل
هنجيب حله ونحط فيها اللبن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط كيس البشاميل فاين فودز البودر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقلب
كتير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب كوب مياه من الحنفيه ولو عيزاها مياه مغليا يبقى احسن
بس انا عملتها من الحنفيه وتحطى فى المياه 2 مكعب ماجى وتدوبيهم فيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحطها على اللبن ونحط شويه ملح وفلفل اسود
والبشمل البودر
ونقلب لحد ما يبقى سميك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لحد ما يبقى كدة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب صينيه
ونرص طبقه كوسه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين طبقه بشمل بس خفيفه خالص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط اللحمه المفرومه
كانت متعصجه جاهزة فى الفريزر مخزناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحط طبقه كوسه تانى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفوقيها بقيت البشاميل كله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نضرب بيضه ونحطها على وشها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب معلقه صلصه
ونحطها على وشها عشان تدى شويه حمار
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخلها فى الفرن من 25 الى 30 دقيقه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وتعملى جمبها بطاطس محمرة
وشويه سلطه
ودة شكل الصينيه لما تخرج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودة الطبق الاخير
معلش طلعتها سخنه ففرولت منى بس طعمها تحفـــــــــــــــــه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]