خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    كوسة بالبشاميل

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    كوسة بالبشاميل 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    كوسة بالبشاميل Empty كوسة بالبشاميل

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الإثنين سبتمبر 06, 2010 6:38 pm

    كوسه بالبشاميل

    وطلعت طعمها تحــــــــــــــــــــــفه والله

    المقادير
    كوسه
    كيس بشمل بودرة جاهز فاين فودز

    2 ماجى

    كوب ماء
    نص كيلو لحم مفروم
    كوب ونص لبن
    ومعلقه صلصه
    بيضه

    ملح فلفل اسود

    الطريقه
    نقطع الكوسه شرائح

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    نجيب صينيه تيفال ونحط عليها نقطط زيت
    عشان هنشوى الكوسه مش هنقليها

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    لحد ما تبقى شكلها كدة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    كدة الكوسه خلصت هنحطها فى طبق
    ونحط عليها شويه ملح صغننين جدا
    ونركنها لحد ما نعمل البشاميل

    طريقه البشاميل

    هنجيب حله ونحط فيها اللبن
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نحط كيس البشاميل فاين فودز البودر
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعدين نقلب
    كتير
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نجيب كوب مياه من الحنفيه ولو عيزاها مياه مغليا يبقى احسن
    بس انا عملتها من الحنفيه وتحطى فى المياه 2 مكعب ماجى وتدوبيهم فيها

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نحطها على اللبن ونحط شويه ملح وفلفل اسود
    والبشمل البودر
    ونقلب لحد ما يبقى سميك
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    لحد ما يبقى كدة

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نجيب صينيه
    ونرص طبقه كوسه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين طبقه بشمل بس خفيفه خالص
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نحط اللحمه المفرومه
    كانت متعصجه جاهزة فى الفريزر مخزناها


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين نحط طبقه كوسه تانى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وفوقيها بقيت البشاميل كله

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعدين نضرب بيضه ونحطها على وشها


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعدين نجيب معلقه صلصه
    ونحطها على وشها عشان تدى شويه حمار

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وندخلها فى الفرن من 25 الى 30 دقيقه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وتعملى جمبها بطاطس محمرة
    وشويه سلطه
    ودة شكل الصينيه لما تخرج
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    ودة الطبق الاخير

    معلش طلعتها سخنه ففرولت منى بس طعمها تحفـــــــــــــــــه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 4:04 pm