صدور فراخ مخلية محشية جبنة شيدر و بسطرمة
وفي حشوة تانيه جبنة فيتا و زيتون اخضر مقطع وفلفل ملون
وملح وفلفل وبها ر لتتبيل صدور الفراخ
المقادير :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- شرائح جبنة شيدر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2- بسطرمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3- صدور فراخ مخلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نفتح الصدر زي السندويتش و نضع فيها شريحة جبنة شيدر و شريحة بسطرمة ونقفلها ونضعها في صنية مدهونة بالزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده النوع التاني صدور محشية خليط الجبنة فيتا و جزر مبشور وزيتون اخضر مقطع
بنقفلها ونرصها الكل فى صنية
ونقطع عليها شرائح طماطم ونضع على الوجه زيت
ونضعها فى الفرن حوالى ساعة
وبيكون ده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و ديه بعد خروجها من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا فى النهاية قدمت معها محشى ورق عنب ومحشى كوسة وسلطة زبادى
وفي حشوة تانيه جبنة فيتا و زيتون اخضر مقطع وفلفل ملون
وملح وفلفل وبها ر لتتبيل صدور الفراخ
المقادير :
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1- شرائح جبنة شيدر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
2- بسطرمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3- صدور فراخ مخلية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نفتح الصدر زي السندويتش و نضع فيها شريحة جبنة شيدر و شريحة بسطرمة ونقفلها ونضعها في صنية مدهونة بالزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده النوع التاني صدور محشية خليط الجبنة فيتا و جزر مبشور وزيتون اخضر مقطع
بنقفلها ونرصها الكل فى صنية
ونقطع عليها شرائح طماطم ونضع على الوجه زيت
ونضعها فى الفرن حوالى ساعة
وبيكون ده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و ديه بعد خروجها من الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا فى النهاية قدمت معها محشى ورق عنب ومحشى كوسة وسلطة زبادى