كيلو دقيق-3ملاعق زيت زيتون او زيت نباتى-1ملعقة
ملح-1ملعقة سكر-2ملعقة خميرة فورية-1ملعقة بيكنج
بودر-2ملاعق كبيرة لبن بودرة(ماء للعجن+ماء للخميرة)
وعلى فكرة انا باستخدم نفس العجينة دى للبتزا وطعمها روعة
خطوات العجينة.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
توضع كل المكونات الجافة من بعض والخميرة المذابة ونعجن كويس
جدا حتى تصبح العجينة ناعمة ومبتلزقش فى ايدينا00 بشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
توضع فى مكان دافئ حتى تخمر وترتفع بشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجهز بقى خلطة اللحمة والسجق وهى عبارة عن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طماطم مقطعة-بصل مبشور-بقدونس مقطع صغير جدا-فلفل اخضرواحمر-ثوم مفروم
وطبعا التوبل..ملح -فلفل اسود-بهارات-شطة-كمون
وده السجق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بعد اضافة الخلطة بالتوابل للحمة المفرومة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بعد اضافة الخلطة والتوابل للسحق بس من غير البقدونس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودلوقتى هنحشى العجينة بشكل دة واحط خلطة اللحمة او السحق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بعد دهن الوجه بالبيض واللبن وحبة البركة وجهزة ع الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا لما طلع من الفرن.........مبروووووووووووك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
قدمته مع المخلل والبطاطس المحمرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]