خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    حواوشى وسجق نار

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    حواوشى وسجق نار 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    حواوشى وسجق نار Empty حواوشى وسجق نار

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 6:35 pm

    كيلو دقيق-3ملاعق زيت زيتون او زيت نباتى-1ملعقة


    ملح-1ملعقة سكر-2ملعقة خميرة فورية-1ملعقة بيكنج


    بودر-2ملاعق كبيرة لبن بودرة(ماء للعجن+ماء للخميرة)


    وعلى فكرة انا باستخدم نفس العجينة دى للبتزا وطعمها روعة


    خطوات العجينة.


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    توضع كل المكونات الجافة من بعض والخميرة المذابة ونعجن كويس


    جدا حتى تصبح العجينة ناعمة ومبتلزقش فى ايدينا00 بشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    توضع فى مكان دافئ حتى تخمر وترتفع بشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    نجهز بقى خلطة اللحمة والسجق وهى عبارة عن


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    طماطم مقطعة-بصل مبشور-بقدونس مقطع صغير جدا-فلفل اخضرواحمر-ثوم مفروم


    وطبعا التوبل..ملح -فلفل اسود-بهارات-شطة-كمون


    ودى اللحمة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وده السجق


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وهنا بعد اضافة الخلطة بالتوابل للحمة المفرومة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وهنا بعد اضافة الخلطة والتوابل للسحق بس من غير البقدونس
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ودلوقتى هنحشى العجينة بشكل دة واحط خلطة اللحمة او السحق
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعدين نقفل العجينة كويس من الاطراف
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ونعمل اى شكل نحبه
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وهنا بعد دهن الوجه بالبيض واللبن وحبة البركة وجهزة ع الفرن


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وده شكل تانى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وده كمان



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وهنا لما طلع من الفرن.........مبروووووووووووك


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وده كمان
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    قدمته مع المخلل والبطاطس المحمرة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      مواضيع مماثلة

      -

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:40 pm