خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    استعد يتى لرمضان ولا لسه

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    استعد يتى لرمضان ولا لسه 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    استعد يتى لرمضان ولا لسه Empty استعد يتى لرمضان ولا لسه

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الأربعاء أغسطس 11, 2010 7:12 am

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    اليوم جيبالكو بعض من تحضيراتي المنزليه للشهر الكريم
    يارب الافكار تعجبكو وتنال رضاكو
    وطبعا دا توفيرا للوقت
    وتوفير للمجهود
    وتوفير لوقفتك قدام النار فالحر وانت صايمه
    والاهم من دا كله توفير وقت اكبر للعباده ان شاء الله
    نبدا عالبركه..
    *********
    شربات الحلويات..
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    كيلو سكر+لتر ميه وسبيه عالنار ياخد غلوه
    ليمونتين صغيرين +رشه فانيليا بعد ماتطفي
    فبرطمان كبير وعلرف التلاجه شليه اما يبرد
    كدا خلصتي من بند
    لازم الميه تكون قدالسكرعشان يطلع مركز
    العصاير...
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    كركاديه،،،
    _____________
    لتر مايه+حفنتين كركاديه+سكر حسب الرغبه
    وياخد غلوه اطفي واما يبرد قسميه فاكياس تعبئه
    وقبل الفطار هتنزلي كيس عرف التلاجه لحد مايفك
    وتقدميه بعد المدفع ممكن تضيفي مكعبات تلج
    اللي عندها الضغط بلاش
    السخن منه بيعلي الضغط
    الساقع منه بيوطي الضغط
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    قمردين،،،
    *********
    لفه قمر دين +مقطع في ماء دافي لتروربع
    وسكر حسب الرغبه ضربه فالخلاط
    وفاكياس قسميه وعبيه
    ممكن تعملي كيس منه مشمشيه فرمضان
    باضافه النشا والفانيليا
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    التمر هندي،،،
    )()()()()(
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وداليه قصه كده
    هتغسليه وتنزليه فميه دافيه لحد مايبرد وتبيتيه فشاشه
    من بليل للصبح لحد مايرشح عصارته
    وبعدها تحليه وتفرزيه باكياس تعبئه
    كده خلصتي من بند عمل العصير
    {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{
    ،،،،،،،،،،،،،العصااااااااااج،،،،،،،،،،،،،،،،
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    كيلو ونص مفروم+كيلو الا ربع بصل مفري
    وتوابل ملح وفلفل وقرفه
    هتعصجيه عادي وتقسميه فاكياس
    تعملي منه البشاميل بانواعه
    جلاش-رقاق-كبيبه-كفته باضافه بقسماط
    سمبوسه-حواوشي
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    خلطه المحشي للعزومات وخلافه،،،
    {}{}{}{}{}
    كيلو ونص رز-خضره بقدونس شبت ك س ب ره
    كيلو الا ربع طماطم معصوره-بصلتين كبار
    كام فص ثوم وتوابل
    طبعا محشي الصيف غير الشتا
    الخضار بياخد كميه اكبر من ورق العنب والكرنب
    فكل مازودتي الكميه يكون عندك احسن
    وتسبكيها عالنار وتبرد تشليها بكيسين
    قبل ماتحشي بيها او من بليل نزليهل عالرف تفك
    مبيتغيرش طعمها ولا ريحتها ابدا وعن تجربه
    ((((((الفول،،،،))))))
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    كيلو ونص فول بلدي+حفنه عدس اصفر+قلب طمطمايه+حبه رز+ملح+ملح لمون عشان ميسودش
    وسبيه يستوي عنار هاديه بيبقي زبده
    وممكن تعملي بالكبه عجينه طعميه للسحور كتغيير
    الجبنه كمان تحفظيها فميه مغليه مبرده وملح
    عشان تعيش فيها لو جبتي كميه
    وان خلص الفول انا مش مسؤوووول
    الزبادي،،،
    +++++++++++
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    طبعا العلبه بقت ب60 قرش ووصلت ل75 قرش
    كيلو لبن بتلاته ونص هيعملك 6 كبايات زبادي
    ،،،،،،،،،،،الخضار،،،،،،،،
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    طبعا انا كنت مخزنه خضار شتوي[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    بسله بالجزر-سبانخ-قلقاس[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    لانه فالصيف بيبقي له طعم تاني
    وفالعزومات هتكوني منفرده بتقديم اصناف مش فالسوق
    {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{
    الصلصه،،،
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    هتجيبي كميه من الطماطم 3 ك كفايه
    وتقطعيهم فحله بعد ماتغسليهم كويس
    وتسبيهم ياخدو غلوه عالنار وتضيفي زيت
    بسيط متخفيش هيه هتنزل ميتهاتبرد عالخلاط
    وفاكياس قسميها كل كيس حسب الطبخه
    وكده خلصتي من بند الطماطم لو الطماطم بيضه
    ممكن تضيفي علبه صلصه تديها لون احمر
    {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
    المكسرات والخشاف
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    تفرميها وتشليه بعلبه تلاجه
    بعد خلطها بجوز الهند والزبيب ورشه قرفه
    اما الخشاف تقطعيه مكعبات بالسكينه وتكسري البلح
    صدقيني كل خمس دقايق انت اولي بيها عباده فرمضان
    وكمان وقت العزومات بتكوني محتاسه
    وانت عارفه ان التجهيز نص العميل اما تكون حاجتك جاهزه ياسلام عاروقان ...
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    كده خلاص خلصنا بنود كتيره منها
    العصاير-الصلصه-شربات الحلويات
    الزبادي-الفول-خلطه المحشي-العصاج
    مفضلش غير اللحوم وانا بحب اجيب بالطلب وطازه
    وكمان فريزر تلاجتي صغير
    والسلطه ممكن تحفظي الخضره بتاعتها بعد غسلها وتهويتها فعلبه بلاستيك او كيس قماش مقطعه
    وفبرطمان هتعملي صوص السلطه
    ملح-زيت-خل-لمون
    فباب التلاجه تعينيه
    كمان الخضار طازه افضل او انت عملاه فبيتك
    يارب اكون قدرت افيدكو


      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:48 pm