خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    محاشى مشكله

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    محاشى مشكله 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    محاشى مشكله Empty محاشى مشكله

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب السبت سبتمبر 25, 2010 7:38 am

    المقادير



    باذنجان ابيض صغير
    باذنجان اسود صغير
    فلفل رومى
    ورق عنب مسلوق مع رشه كمون
    وعصير ليمون
    كوسه بس انا مكنش عندى المره ده




    الطريقه



    طبعا بنقور او بنحفر الكوسه
    والباذنجان الابيض والاسود
    والفلفل بنشيل قلبه كويس




    مقادير وطريقه الخلطه



    المقادير نسبيا حسب طبعا كميه المحشى
    يعنى بالتقريب كده



    بصل كتير مفروم
    طماطم معصوره
    بقدونش وشبت وكسبرة خضراء
    ارز مصرى مغسول ومصفى كويس
    ملح وفلفل وشطه وكمون وبهارات
    ورشه نعناع
    مكعب مرقه لو عاوزة
    سمن او زيت او خليط مع بعض




    الطريقه



    ممكن تحطى كل المكونات مع بعض
    على البارد ويبقى نى فى نى



    او ممكن بالطريقه المسبكه
    اننا نحمر البصله الاول لغايه ما تصفر
    وبعدين نضيف الطماطم والبهارات
    حتى تتسبك نضيف الخضره
    وفى الاخر خالص الارز تقليبه واحده



    وبعدين طبعا نحشى الباذنجان والفلفل
    مع بعض فى حله واحده
    ولاحظى وانتى بتحشى متمليش
    الباذنجانه للاخر علشان تراعى انها لسه هيزيد حجمها مع السوى
    ونلف ورق العنب لوحده فى حله



    وبعدين نحضر شوربه كده تكون حلوة
    يعنى فراخ او بط مثلا المهم شوربه
    ماسكه نفسها ودسمه ههههههه
    او طبعا مايه بس الشوربه هتدى طعم احلى بكتير وتكون ساخنه
    نغطى بيها المحشى ونسيبه الاول
    على نار عاليه لغايه ما يغلى نهدى النار حتى يستوى



    وده شكل بعد الحشو
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده شكل ورق العنب



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده لما استوى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده ورق العبن بعد السوى



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده فى الطبق
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده كمان بعد الغرف
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده صورة كمان



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



    وده اقرب لوق العنب



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 4:11 pm