الباتون ساليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3كوب
كوب ماء فاتر
نص كوب زيت اوزبد
معلقه ونص خميرة
ملح
م ك كمون ناعم
نص م ك كمون خشن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تخلط المقادير الجافه مع بعض وتخلط السائله
وتعجن القادير جيدا وتترك تخمر نص ساعه
تكور كور صغيرة جدا بحجم المشمشه
وتشكل اصابع ترص على الصينيه وتترك ترتاح 10 دقائق
وتخبز فى فرن حار لمدة 15دقيقه ل20دقيقه
على الرف الاوسط
واتركم مع الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3كوب
كوب ماء فاتر
نص كوب زيت اوزبد
معلقه ونص خميرة
ملح
م ك كمون ناعم
نص م ك كمون خشن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تخلط المقادير الجافه مع بعض وتخلط السائله
وتعجن القادير جيدا وتترك تخمر نص ساعه
تكور كور صغيرة جدا بحجم المشمشه
وتشكل اصابع ترص على الصينيه وتترك ترتاح 10 دقائق
وتخبز فى فرن حار لمدة 15دقيقه ل20دقيقه
على الرف الاوسط
واتركم مع الصور
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]