خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***

    دموع حزينة
    دموع حزينة
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***  296514179
    عدد المساهمات : 161
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010
    العمر : 44

    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***  Empty القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***

    مُساهمة من طرف دموع حزينة الجمعة أغسطس 27, 2010 7:11 pm

    المقادير
    1ونص كوب دقيق عادى+ربع كوب دقيق صميد+ملعقة صغيرة خميرة بيرة+ملعقة صغيرة سكر +رشة ملح خفيفة+ربع ملعقة صغيرة بيكنج بودر.......بحط كله فى الفود بروسيسور.............واصب عليهم 1كوب ماء دافئ+نص كوب لبن دافئ...واشغل الخلاط الى ان تصير عجينة سائلة تقيلة شوية
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    واجهز الطاسة التيفال اسخنها على 300درجة
    بيكون الخليط نفخ وعمل فقاقيع ..ده معناه ان الخليط اختمر

    بابتدى اصب من الخليط بملعقة مقاس مناسب بالشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    على ما ارص الطاسة يكون اول واحدة استوت اشيل بالترتيب
    بتستوى من ناحية واحدة بس
    وتعرفى انها تكون استوت بتلاقى الفقاقيع من فوق نشفت زى الصورة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وهكذا الى ان تنتهى الكمية
    وبعدين اكون مجهزة الحشوةبتكون مكونة من{لوز /وجوز ///بضربهم فى الخلاط حتى يكونو مجروشين خفيف او مدقوقين///واحط عليهم جوز هند /وزبيب/وسكر /وقرفة /واقلبهم على بعض...وابتدى احشى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدييين
    اقليها فى الزيت واطلعها على ورق مطبخ ثم انزلها فى الشربات البارد
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    طبعا بقى مع الشاى او فنجال القهوة التمام
    {الشربات}...2 كوب ماء+ 2ونص كوب سكر+عصير نص ليمونة...يغلو على النار نص ساعة بعد الغليان على نار هادية...الى ان يصير الشربات تقيل....
    انا باعمل كمية من الشرباتواشيلها فى التلاجة لوقت الزنقة
    وبعمل كمية كبيرة من القطايف واغلفها فى اطباق اعينها فى الفريزر واسحب منها وقت ماحب
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وساعات بحشى بالكريمة او القشدة
    بيبقى شكلها كدة
    ودى بدون قلى وبتكون جميلة جدااااا
    وبنحط عليها الشربات حسب الرغبة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وكل سنة وانتم طيبين
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [/size]
    همسة حب
    همسة حب
    عضو جديد
    عضو جديد


    عدد المساهمات : 20
    تاريخ التسجيل : 11/08/2010

    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***  Empty رد: القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***

    مُساهمة من طرف همسة حب الجمعة أغسطس 27, 2010 7:23 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    دموع حزينة
    دموع حزينة
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***  296514179
    عدد المساهمات : 161
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010
    العمر : 44

    القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***  Empty رد: القطاااااايف...من البداية حتى النهاية***بالصور***

    مُساهمة من طرف دموع حزينة الجمعة أغسطس 27, 2010 8:12 pm

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]على ذوقك همسة

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:19 pm