4- جمبرى صينى
المقادير:
جمبرى وسط بقشرة - 4 حبات فلفل رومى ملون احمر اصفر اخضر - بصلة - ثوم - 2 مكعب ماجى - فلفل اسود و كارى -قليل من الزيت
الطريقة:
يغسل الجمرى جيدا و يوضع فى طاسة عميقة يقطع البصل و الفلفل الرومى شرائح طولية و يبشر 3 فصوص ثوم و يضاف الكل الى الجمبرى مع اضافة الماجى و قليل من الزيت و ملقة ص كارى و رشة فلفل اسود و تغطى الطاسة ويترك على النار مدة 10 دقائق و بالهنا و الشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
المقادير:
جمبرى وسط بقشرة - 4 حبات فلفل رومى ملون احمر اصفر اخضر - بصلة - ثوم - 2 مكعب ماجى - فلفل اسود و كارى -قليل من الزيت
الطريقة:
يغسل الجمرى جيدا و يوضع فى طاسة عميقة يقطع البصل و الفلفل الرومى شرائح طولية و يبشر 3 فصوص ثوم و يضاف الكل الى الجمبرى مع اضافة الماجى و قليل من الزيت و ملقة ص كارى و رشة فلفل اسود و تغطى الطاسة ويترك على النار مدة 10 دقائق و بالهنا و الشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]