خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    احلى صنية سمك

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    احلى صنية سمك 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    احلى صنية سمك Empty احلى صنية سمك

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الثلاثاء أغسطس 31, 2010 6:29 pm

    1-سمك بلطى او بورى و يا ريت بورى بيبقي تحفه
    2-اربع بصلات كبار

    3-اربعه طماطم وسط
    4-عشر فصوص ثوم
    5-اربعه فلفل اخضر او رومى
    6-ملح و فلفل اسمر و كمون و بهارات سمك و قرفه
    7-ليمون مقطع شرايح
    8-لو تحبي جزره مقطعه رفيع اوى بتبقي حلوه جدا
    نيجى بقي للطريقه:
    -نقطع حبتين طماطم و بصلتين مربعات صغيره و نقطع عليهم نص كميه التوم و نبشر عليهم الجزره و فلفلتين و نحط عليهم التوابل اللى هى ملح بس مش كتير اوى و فلفل اسمر و كمون و بهارات سمك .
    -بعدها الخضار اللى قطعناه دا نحطه على النار شويه مع نقطه زيت بس مش نسويه يا دوب نخليه يذبل بس لانه مش هيلحق يستوى فى الفرن.

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    -بعد كدا نجيب بصله و حبتين الطماطم الفاضلين و باقى التوم و فلفل اخضر او رومى و نحط عليهم ملح و كمون و قرفه و بهارات سمك و شويه ميه صغيره اوى و نضربهم كويس فى الخلاط .
    -طبعا السمك يكون مغسول كويس اوى و متصفى .


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    -بعدها نجيب صينيه و نحط فيها نقطتين زيت و نقطع فيها من تحت بصله شرايح رفيعه بعدها نجيب السمك و نحشيه خلطه الطماطم و البصل المقطعين و نرصه فى الصينيه و نحط فوقه نقطه صغيره زيت و نقطع عليه ليمون شرايح بس مش كتير عشان ميبقاش مر .



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    -بعد كدا نجيب الخلطه اللى ضربناها فى الخلاط و نسقى بيها السمك و نكون فاتحين الفرن عشان يلحق يسخن.


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    -بعدها بقي نحطه فى الفرن لمده نص ساعه و طلعوه و بالف هنا و شفا.


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 4:11 pm