بنجيب القشطه اللى انتى مخزناها فى الفريزر كميه معقوله يعنى
مثلا 3 علب حلاوه طحينيه
وبعدين نسيبهم يسيحوا على مهلهم فى المطبخ لازم هما اللى يسيحوا
علشان انا كنت مستعجله على التجربه وعملتلهم حمام مائى
بس السمن طلعت قليله خالص خالص من لما بيسيحوا هما لوحدهم
وبعد ما يسيحو بايدينا يا قمرات نعمل تقليب اتجاه اليمين
بكفه ايدينا يعنى نفضل نقلب ونقلب
حوالى 5 دقائق شويه شويه القشطه هتتقل معاكى وتبقى صعبه فى التقليب وكمان هتكون متماسكه
اوعى تفتكرى ان كده خلاص[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لا لسه بس معلش استمرى فى التقليب لغايه ما ينفصل اللبن عن القشطه وتتاكدى ان اللبن كله انفصل
هيطلع حوالى كوبين لبن
السمنه اللى طلعت تجمعيها بايدك وتعمليها كوره
وبكده تكونى عملتى زبده ومن صنع ايديكى يا جميل
متتصوروش قد ايه كانت فرحتى اول مره عملتها
وبعد كده بسيحها وبعملها سمن اطبخ بيه
هتوفر ليكوا جدا صدقونى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى صوره القشطه اللى جمعتها وسيبتها لغايه ما رجعت زى ما كانت[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كانت لسه ساقعه على ايدى شويه فاستعملت مضرب البيض اليدوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا ابتدت تتقل على المضرب
فهبتدى اعمل بايدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا ابتدت تتقل جامد اهو
بس لسه متياسيش لسه مخلصناش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شايفين اللبن ابتدى يتفصل
بس لسه مخلصناش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كده خلاص تقريبا كل اللبن انفصل
شوفوا كده كميه اللبن ازاى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ادى اللبن بعد ما شيلنا منه الذبده
صورته لوحده علشان تعرفوا الكميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وادى الزبده بعد ما عملتها كوره
طلعت كورتين كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
مثلا 3 علب حلاوه طحينيه
وبعدين نسيبهم يسيحوا على مهلهم فى المطبخ لازم هما اللى يسيحوا
علشان انا كنت مستعجله على التجربه وعملتلهم حمام مائى
بس السمن طلعت قليله خالص خالص من لما بيسيحوا هما لوحدهم
وبعد ما يسيحو بايدينا يا قمرات نعمل تقليب اتجاه اليمين
بكفه ايدينا يعنى نفضل نقلب ونقلب
حوالى 5 دقائق شويه شويه القشطه هتتقل معاكى وتبقى صعبه فى التقليب وكمان هتكون متماسكه
اوعى تفتكرى ان كده خلاص[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لا لسه بس معلش استمرى فى التقليب لغايه ما ينفصل اللبن عن القشطه وتتاكدى ان اللبن كله انفصل
هيطلع حوالى كوبين لبن
السمنه اللى طلعت تجمعيها بايدك وتعمليها كوره
وبكده تكونى عملتى زبده ومن صنع ايديكى يا جميل
متتصوروش قد ايه كانت فرحتى اول مره عملتها
وبعد كده بسيحها وبعملها سمن اطبخ بيه
هتوفر ليكوا جدا صدقونى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى صوره القشطه اللى جمعتها وسيبتها لغايه ما رجعت زى ما كانت[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كانت لسه ساقعه على ايدى شويه فاستعملت مضرب البيض اليدوى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا ابتدت تتقل على المضرب
فهبتدى اعمل بايدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا ابتدت تتقل جامد اهو
بس لسه متياسيش لسه مخلصناش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شايفين اللبن ابتدى يتفصل
بس لسه مخلصناش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كده خلاص تقريبا كل اللبن انفصل
شوفوا كده كميه اللبن ازاى[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ادى اللبن بعد ما شيلنا منه الذبده
صورته لوحده علشان تعرفوا الكميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وادى الزبده بعد ما عملتها كوره
طلعت كورتين كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]