الاول نحضر كيلوكبد وقوانص وننقعهم فى الخل الملح ونسيبهم شويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصى نفضل نشطف لغايه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشوحها على النار لغايه ما تنشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نعنله الخلطه دى بصله +فلفل حامى+5فصوص توم + جنزبيل +ملح +فلفل اسو وبعدين نحطها على القوانص ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كد نحضر الخضار بطاطس وكوسه وطماطم توم فصوص وبصل نقطعه ريش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نخلط الخضار كله مع بعضه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نضيف القوانص والكبد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نرش على الوش رشه زيت او حته زبد وممكن منحطش خالص وبعدين ندخلها الفرن وده شكلها بعد ماتخرج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصى نفضل نشطف لغايه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نشوحها على النار لغايه ما تنشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نعنله الخلطه دى بصله +فلفل حامى+5فصوص توم + جنزبيل +ملح +فلفل اسو وبعدين نحطها على القوانص ونقلب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كد نحضر الخضار بطاطس وكوسه وطماطم توم فصوص وبصل نقطعه ريش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نخلط الخضار كله مع بعضه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نضيف القوانص والكبد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نرش على الوش رشه زيت او حته زبد وممكن منحطش خالص وبعدين ندخلها الفرن وده شكلها بعد ماتخرج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]