الطريقة :
- نضيف للمقادير روز ماري وحبة طماطم مبشورة
- في بولة نضع ماء بصل ( نبشر البصلة ونديها معلقة ملح ونضعها في مصفاة ناعمة ونتركها لمدة 5 ق تنزل المية )
- نضع على الريش ملح وفلفل وروز ماري وبهارات لحمة ثم ننزل بماء البصل والطماطم المبشورة ونقطة زيت ونقلبها ونسيبها في الثلاجة 4 ساعات ونقفلها ببلاستيك فيلم قبل ما نحطها في الثلاجة .
- بعد ما نطلعها من الثلاجة ممكن نضعها على الشواية او في طاسة ساخنة جدا ونكمل سواها في صينية بها باقي التتبيلة وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 ونلفها بالمونيوم فويل بعد 5 ق وندخلها الفرن ثاني .
- نطلع الريش من الفرن ونقدمها في طبق تقديم مع بطاطس محمرة ( بوم فريتس ) وطريقة تحضيرها ( نجيب البطاطس نقشرها ونعملها اصابع وننقعها في ماء ونصفيها من الماء وأنزلها في زيت غزير عميق ساخن لمدة 5 ق ونطلعها وهى بيضاء ونفرشها على ورق زبدة ونتركها حتى تنشف خالض ويمتص منها الزيت ونعبيها في اكياس ونقفلها وندخلها الفريزر حتى تتجمد وحين الأستخدام نأخذها وهى مجمدة من الفريزر وننزلها في زيت ساخن غزير لتحميرها .
- ونضع على الريش في طبق التقديم وهى ساخنة زبدة مترودتيل ( زبدة كريمة عليها ثوم وبقدونس مفرومين وخلطهم مع بعض وجبت ورق المونيوم ولفيتها رول ودخلتها الفريزر وعند الأستخدام اقطعها سلايس ونستخدمها )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
- نضيف للمقادير روز ماري وحبة طماطم مبشورة
- في بولة نضع ماء بصل ( نبشر البصلة ونديها معلقة ملح ونضعها في مصفاة ناعمة ونتركها لمدة 5 ق تنزل المية )
- نضع على الريش ملح وفلفل وروز ماري وبهارات لحمة ثم ننزل بماء البصل والطماطم المبشورة ونقطة زيت ونقلبها ونسيبها في الثلاجة 4 ساعات ونقفلها ببلاستيك فيلم قبل ما نحطها في الثلاجة .
- بعد ما نطلعها من الثلاجة ممكن نضعها على الشواية او في طاسة ساخنة جدا ونكمل سواها في صينية بها باقي التتبيلة وندخلها الفرن على درجة حرارة 200 ونلفها بالمونيوم فويل بعد 5 ق وندخلها الفرن ثاني .
- نطلع الريش من الفرن ونقدمها في طبق تقديم مع بطاطس محمرة ( بوم فريتس ) وطريقة تحضيرها ( نجيب البطاطس نقشرها ونعملها اصابع وننقعها في ماء ونصفيها من الماء وأنزلها في زيت غزير عميق ساخن لمدة 5 ق ونطلعها وهى بيضاء ونفرشها على ورق زبدة ونتركها حتى تنشف خالض ويمتص منها الزيت ونعبيها في اكياس ونقفلها وندخلها الفريزر حتى تتجمد وحين الأستخدام نأخذها وهى مجمدة من الفريزر وننزلها في زيت ساخن غزير لتحميرها .
- ونضع على الريش في طبق التقديم وهى ساخنة زبدة مترودتيل ( زبدة كريمة عليها ثوم وبقدونس مفرومين وخلطهم مع بعض وجبت ورق المونيوم ولفيتها رول ودخلتها الفريزر وعند الأستخدام اقطعها سلايس ونستخدمها )
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]