المقادير
4 بيضات
كوب سكر
نصف كوب لبن
نصف كوب زيت
4 ملاعق كاكاو
من كوب الى كوب وربع دقيق
بيكنج باودر
فانيليا
الطريقه
نخفق البيض والفانيليا مع السكر حتى يصبح مثل الكريمه
ثم نضيف اللبن المضاف اليه الكاكاو
ثم الزيت
وفى الاخر نضيف الدقيق مع البيكنج باودر
ونقلب بالراحه بالمعلقه وليس بالمضرب
ده مقادير اموله
اما التزيين من عندى
حاجه كده على ادى
للتزيين
استعملت كريم شانييه مخفوق وعليه معلقتين كاكاو
واستعملت شيكولاته سايحه على حمام مائى بدون اى اضافات
لتزيين الجوانب وقطع
الشيكولاه زى ما هتشوفوه
وللتوبنج استعملت
جناش ومقاديره كلاتى
كوب قشده او كريمه
كوب شيكولاته
ونتركهم على النار حتى يختلطوا
وبس
وبما انه بقى عيد ميلادى يلا خليها عليه
جبتلكم شيكولاه هديه
انا كمان الى هوزع
الهدايا ههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لكل العضوات والزائرات كمان
شوفتوا بقى كريمه صح ههههههه
طبعا الاول قسمت الكيكه 3 طبقات
حطيت اول طبقه
وحطيت جزء من الكريم شانييه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين حطيت التانيه وهكذا وفى الاخر وزعت الكريم شانييه
على الجوانب
وغطتها كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد كده لتزيين الجوانب جبت ورق زبده
وقصيته على اد ارتفاع الكيكه
واخدت قطر الكيكه
وحطيت عليه شيكولاه السايحه
على حمام مائى
ولفتها حولين الكيكه علطول
ودخلتها التلاجه لمده خمس دقائق
علشان ارفع الورق بسهوله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده حطتها على الكيكه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لما طلعتها من الثلاجه وشلت الورق بالراحه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا بقى غلطت غلطه
لاننى كنت مستعجله وكنت بعمل البيتزا ومائه حاجه فى نفس الوقت
اننى المفروض كنت احط الجناش
على ااسطح قبل ما اعمل الجناب
علشان اضمن ان الجوانب تفضل
شكلها كويس
انتو بقى متعملوش زى
واعملوا زى ما قلتلكو
هنا حطيت الجناش ودخلتها التلاجه شويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين عملت ايه حطيت على ورق الزبده
شيولاته سايحه ودخلتها التلاجه وقبل ما تتجمد يعنى تكون متجمده 90 % بس
قطعتها مربعات وممكن تقطعيها
اشكال زى ما تحبى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين عملت وردات على حرف الكيكه وقطعت الشيكولاه مربعات
وزين بيها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده شكلها تانى على السفره
مع الشمع الحمراء هههههههه
شاعره صح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لما قطعناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا مع عشقى الشاى باللبن
مدمنه انا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده قطعه لاول رد فقط
وانتو احرار بقى الى عاوز يلحق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4 بيضات
كوب سكر
نصف كوب لبن
نصف كوب زيت
4 ملاعق كاكاو
من كوب الى كوب وربع دقيق
بيكنج باودر
فانيليا
الطريقه
نخفق البيض والفانيليا مع السكر حتى يصبح مثل الكريمه
ثم نضيف اللبن المضاف اليه الكاكاو
ثم الزيت
وفى الاخر نضيف الدقيق مع البيكنج باودر
ونقلب بالراحه بالمعلقه وليس بالمضرب
ده مقادير اموله
اما التزيين من عندى
حاجه كده على ادى
للتزيين
استعملت كريم شانييه مخفوق وعليه معلقتين كاكاو
واستعملت شيكولاته سايحه على حمام مائى بدون اى اضافات
لتزيين الجوانب وقطع
الشيكولاه زى ما هتشوفوه
وللتوبنج استعملت
جناش ومقاديره كلاتى
كوب قشده او كريمه
كوب شيكولاته
ونتركهم على النار حتى يختلطوا
وبس
وبما انه بقى عيد ميلادى يلا خليها عليه
جبتلكم شيكولاه هديه
انا كمان الى هوزع
الهدايا ههههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لكل العضوات والزائرات كمان
شوفتوا بقى كريمه صح ههههههه
طبعا الاول قسمت الكيكه 3 طبقات
حطيت اول طبقه
وحطيت جزء من الكريم شانييه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين حطيت التانيه وهكذا وفى الاخر وزعت الكريم شانييه
على الجوانب
وغطتها كلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
بعد كده لتزيين الجوانب جبت ورق زبده
وقصيته على اد ارتفاع الكيكه
واخدت قطر الكيكه
وحطيت عليه شيكولاه السايحه
على حمام مائى
ولفتها حولين الكيكه علطول
ودخلتها التلاجه لمده خمس دقائق
علشان ارفع الورق بسهوله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده حطتها على الكيكه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لما طلعتها من الثلاجه وشلت الورق بالراحه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
هنا بقى غلطت غلطه
لاننى كنت مستعجله وكنت بعمل البيتزا ومائه حاجه فى نفس الوقت
اننى المفروض كنت احط الجناش
على ااسطح قبل ما اعمل الجناب
علشان اضمن ان الجوانب تفضل
شكلها كويس
انتو بقى متعملوش زى
واعملوا زى ما قلتلكو
هنا حطيت الجناش ودخلتها التلاجه شويه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين عملت ايه حطيت على ورق الزبده
شيولاته سايحه ودخلتها التلاجه وقبل ما تتجمد يعنى تكون متجمده 90 % بس
قطعتها مربعات وممكن تقطعيها
اشكال زى ما تحبى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعدين عملت وردات على حرف الكيكه وقطعت الشيكولاه مربعات
وزين بيها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده شكلها تانى على السفره
مع الشمع الحمراء هههههههه
شاعره صح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده لما قطعناها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وهنا مع عشقى الشاى باللبن
مدمنه انا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده قطعه لاول رد فقط
وانتو احرار بقى الى عاوز يلحق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]