المقادير
كوب زيت
كوب لبن
كوب سكر
3 معلاق كبيرة كاكاو خام
2 بيضة
1كيس فانليا
1كيس بيكنج بودر
كوب نصف دقيق
الطريقة
نضيف السكر واللبن والزيت والكاكاو فى الخلاط ونضربهم جيدا حتى تصبح مثل الصوص
وناخذ منها كوب من الخليط ثم نضع البيض والفانليا والبيكنج بودر ونضربهم فى الخلاط ونضيف الدقيق تدريجيا
وندهن الصينية سمنةاو زيت ثم نصب الخليط ونضعه فى الفرن فى درجة حرارة متوسطة
وبعد خروجها من الفرن نسقيها بالكوب الصوص وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
كوب زيت
كوب لبن
كوب سكر
3 معلاق كبيرة كاكاو خام
2 بيضة
1كيس فانليا
1كيس بيكنج بودر
كوب نصف دقيق
الطريقة
نضيف السكر واللبن والزيت والكاكاو فى الخلاط ونضربهم جيدا حتى تصبح مثل الصوص
وناخذ منها كوب من الخليط ثم نضع البيض والفانليا والبيكنج بودر ونضربهم فى الخلاط ونضيف الدقيق تدريجيا
وندهن الصينية سمنةاو زيت ثم نصب الخليط ونضعه فى الفرن فى درجة حرارة متوسطة
وبعد خروجها من الفرن نسقيها بالكوب الصوص وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]