[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فتوكاتى حبايبى البسكوت ده بيتى لايخلو منه
واولادى بيطلبوه دايما مع الشاى وقت المذاكرة
وهو سريع جدا فى اقل من ساعة بيكون جاهز
واولادى بيطلبوه دايما مع الشاى وقت المذاكرة
وهو سريع جدا فى اقل من ساعة بيكون جاهز
المقادير
3 كوب دقيق_كوب سكر_3\4 كوب زيت
3 بيضات_باكو باكنج بودر_فانيليا_ملعقتان
كبيرتان يانسون
3 بيضات_باكو باكنج بودر_فانيليا_ملعقتان
كبيرتان يانسون
الطريقة
يخفق البيض والفانيليا ثم يضاف السكر قليلا قليلا
ثم يضاف الزيت مع الخفق
يضاف الدقيق واليانسون والباكنج بودر مع التقليب برفق....يوضع فى صينية مدهونة كانك بتعملى كيك بالضبط
العجينة هتكون بين الكيك وبين البسكوت ميهمكيش ادهنى ايدك زيت وساويها ...ممكن ترشى شوية يانسون على الوجه..انا عملت نص ونص لإرضاء الرغبات ههههه
ثم يضاف الزيت مع الخفق
يضاف الدقيق واليانسون والباكنج بودر مع التقليب برفق....يوضع فى صينية مدهونة كانك بتعملى كيك بالضبط
العجينة هتكون بين الكيك وبين البسكوت ميهمكيش ادهنى ايدك زيت وساويها ...ممكن ترشى شوية يانسون على الوجه..انا عملت نص ونص لإرضاء الرغبات ههههه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يدخل الفرن وبعد النضج يقطع اصابع ثم يرد للفرن مرة اخرى حوالى ربع ساعة علشان يتحمص ويبقى مقرمش...طعمه رااااااااااائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شوفو هش ازاى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يدخل الفرن وبعد النضج يقطع اصابع ثم يرد للفرن مرة اخرى حوالى ربع ساعة علشان يتحمص ويبقى مقرمش...طعمه رااااااااااائع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
شوفو هش ازاى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]