وكل سنه وانتم طيبين يا حبايبي وبصحه وبسلامه
انا عملت اكله بحبها جدا وتعلمتها من امي وحبيت اني اقلكم عليها واتمنى انها تعجبكم
باذنجان باللبن الرايب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصل وتوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فلفل بهارات قرفه توم مطحون بس مش بنكتر التوابل على اللبن الرايب
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فراخ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
باذنجان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جميد سائل واللبن الرايب
ده المكونات الي هنحتاجها ودلوقتي هقولكم الطريقه
بحط الفراخ مع البصل والتوم واقلبهم كل شويه وقبل ما تنشف مية الفراخ بضيف التوابل عليها وبسيبهم لتنشف الميه كلها وبعدين بضيف ميه والكميه طبعا حسب ما انتي عاوزه
بسيب الفراخ تستوي
بقشر الباذنجان وبقليه
بعد ا تستوي الفرخه بضيف الملح وشوربه ماجي وبعدين بضيف الباذنجان
بروح احضر الجميد واللبن الرايب بخلط الجميد مع اللبن الرايب وبحط فوقيهم من الشوبه بتاعة الفراخ وبحطهم في الخلاط 5 دقايق وبعدين بضيفهم للفراخ والباذنجان مهم اوووووي انك تحطي من الشوربة بتاعة الفراخ للجميد واللبن الرايب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كنت اتمنى اصور الخطوه ده بس نسيت اسفه اووووووي
بسيبها على النار ربع ساعه كده واخر خطوه بشوح توم وبضيفهم عليها وبكتر التوم
وبقدمها مع الرز الابيض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ممكن تشيلي الفراخ وتحمريها قبل ما تحطي الجميد واللبن الرايب بس احنا بنفضلها كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]