خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    بطاطس محشية باللحمة المفرومة

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    بطاطس محشية باللحمة المفرومة 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    بطاطس محشية باللحمة المفرومة Empty بطاطس محشية باللحمة المفرومة

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الخميس سبتمبر 02, 2010 6:15 am

    اولا بنجيب بطاطس حجم صغير ونغسلها ونقشرها ونرجع نغسلها تانى


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعدين نجيب المقوار ونقورها من فوق براحه واوعى ترمى الجزء اللى هيطلع هنحتاجه بصى هنحطه علطول في البيركس كده

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ودى البطاطس بعد التقوير


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]

    وبعدين نجيب اللحمه المفرومه ونحطها تتعصج عالنار مع البصله وفصين التوم والملح والفلفل الاسود


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وفي نفس الوقت نقلي البطاطس في الزيت


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    نسيبهم بقه ونجيب البيركس اللى موجود فيه تقوير البطاطس ونقطع عليه فلفل رومى وحامى وطماطم وبصل وكل حاجه موجوده مثلا فلفل الواناو جزر بس انا عملتها من غيرهم المره دى


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
    نحط عليهم معلقتين صلصه جاهزه او مطبوخف في البيت انا حطيت جاهزه



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ونحطها شويه علي النار تستوي خفيف لحد مانحشي البطاطس اللى اتقلت نص سوى كده يعنى متحمرتش عالاخر



    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
    وبعدين نشيلها من عالنار ونرص عيها البطاطس المحشيه بالشكل ده


    وباقى اللحمه المفرومه المتبقيه من الحشو ونحطها قبل البطاطس ونقلبها مع الخليط


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعدين نقفلها بفويل


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وندخلها بقي الفرن حوالى نص ساعه ونبص عليها ممكن تحتاج اكترولو حسينا انها


    استوت نشغل عليها الشوايه شويه بعد مانطفى الفرن


    وبعدين نخرجها وهتبقي بالشكل ده


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



    وبعدين نجهز طبق الغرف وانا عملتها مع الارز بالشعريه ومعاهم سلطه خضرا وسلطه طحينه


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    صوره اقرب وكمان عشان اللى ترد علياعلطول تتفضل


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 4:06 pm