اولا بنجيب بطاطس حجم صغير ونغسلها ونقشرها ونرجع نغسلها تانى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب المقوار ونقورها من فوق براحه واوعى ترمى الجزء اللى هيطلع هنحتاجه بصى هنحطه علطول في البيركس كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى البطاطس بعد التقوير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
وبعدين نجيب اللحمه المفرومه ونحطها تتعصج عالنار مع البصله وفصين التوم والملح والفلفل الاسود
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفي نفس الوقت نقلي البطاطس في الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيبهم بقه ونجيب البيركس اللى موجود فيه تقوير البطاطس ونقطع عليه فلفل رومى وحامى وطماطم وبصل وكل حاجه موجوده مثلا فلفل الواناو جزر بس انا عملتها من غيرهم المره دى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
نحط عليهم معلقتين صلصه جاهزه او مطبوخف في البيت انا حطيت جاهزه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحطها شويه علي النار تستوي خفيف لحد مانحشي البطاطس اللى اتقلت نص سوى كده يعنى متحمرتش عالاخر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
وبعدين نشيلها من عالنار ونرص عيها البطاطس المحشيه بالشكل ده
وباقى اللحمه المفرومه المتبقيه من الحشو ونحطها قبل البطاطس ونقلبها مع الخليط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقفلها بفويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخلها بقي الفرن حوالى نص ساعه ونبص عليها ممكن تحتاج اكترولو حسينا انها
استوت نشغل عليها الشوايه شويه بعد مانطفى الفرن
وبعدين نخرجها وهتبقي بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجهز طبق الغرف وانا عملتها مع الارز بالشعريه ومعاهم سلطه خضرا وسلطه طحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صوره اقرب وكمان عشان اللى ترد علياعلطول تتفضل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجيب المقوار ونقورها من فوق براحه واوعى ترمى الجزء اللى هيطلع هنحتاجه بصى هنحطه علطول في البيركس كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى البطاطس بعد التقوير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
وبعدين نجيب اللحمه المفرومه ونحطها تتعصج عالنار مع البصله وفصين التوم والملح والفلفل الاسود
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وفي نفس الوقت نقلي البطاطس في الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نسيبهم بقه ونجيب البيركس اللى موجود فيه تقوير البطاطس ونقطع عليه فلفل رومى وحامى وطماطم وبصل وكل حاجه موجوده مثلا فلفل الواناو جزر بس انا عملتها من غيرهم المره دى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
نحط عليهم معلقتين صلصه جاهزه او مطبوخف في البيت انا حطيت جاهزه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحطها شويه علي النار تستوي خفيف لحد مانحشي البطاطس اللى اتقلت نص سوى كده يعنى متحمرتش عالاخر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]]
وبعدين نشيلها من عالنار ونرص عيها البطاطس المحشيه بالشكل ده
وباقى اللحمه المفرومه المتبقيه من الحشو ونحطها قبل البطاطس ونقلبها مع الخليط
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نقفلها بفويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وندخلها بقي الفرن حوالى نص ساعه ونبص عليها ممكن تحتاج اكترولو حسينا انها
استوت نشغل عليها الشوايه شويه بعد مانطفى الفرن
وبعدين نخرجها وهتبقي بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نجهز طبق الغرف وانا عملتها مع الارز بالشعريه ومعاهم سلطه خضرا وسلطه طحينه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صوره اقرب وكمان عشان اللى ترد علياعلطول تتفضل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]