خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


    بطاطس وارز وفراخ

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    بطاطس وارز وفراخ 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    بطاطس وارز وفراخ Empty بطاطس وارز وفراخ

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الجمعة سبتمبر 17, 2010 8:00 am

    صنية بطاطس فى الفرن

    جبت بطاطس وقشرتها وكمان بصله متقطعه وفلفل اسود وملح
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    وبعد كدا هاجيب صنيه واحط فيها البصل المتقطع والفلفل والملح وقلبتهم
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعد كدا حطيت البطاطس ع البصل والفلفل الاسود والملح وقلبتهم ع بعض
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    طماطم مفرومه - توم مفروم
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ودى صورة بعد ماحطيت الطماطم والتوم والفلفل الاسود والملح والبطاطس وشوية زيت
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    دخلتها الفرن ع حرارة 160 لمدة ساعه


    ثانيا
    وراك فراخ بانيه




    دى بقى فراخ انا جيباها وراك فراخ بس علشان هعملها بانيه
    دى الوراك قبل التقطيع
    وطبعا بعد مانقعتها فى ميه وخل ولمون لمدة ساعه


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ودى صورة الورك وانا بقطعو
    هنجيبو من عند اخر دبوس الفرخه كدا ونقطعه بالشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ودى بعد لما قطعت كل الوراك
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




    اروح جايبه حله وحطه فيها الفراخ وعليها بصله متقطعه وفلفل اسود وملح وشرايح طماطم بالشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    واغطيها واسيبها ع النار لمدة عشر دقايق الفراخ تنزل ميتها وبعدين احطلها تلت كبايات ميه بالشكل ده واغطى عليها لحد لما الفراخ تستوى
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    بعد كدا بقى هاجيب قطعت الفرخه واحطها فى البيض والبيض محطوط فيه فلفل اسود وملح وشطه وشوية قرفه
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعد كدا لما اشيل قطعت الفراخ واحطها فى البقسماط وفيه نفس التوابل اللى فى البيض
    وطبعا تاخدو بالكو من كمية الملح علشان ميطلعش حادق


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ودى صورة الفراخ بعد ماعملتهم كلهم بالبيض والبقسماط
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    واحط زيت ولما يسخن جدااا اروح حطه فيه الفراخ بالشكل ده
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 6:14 am