خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    طريقة عمل لحم العروق التربينكو

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    طريقة عمل لحم العروق التربينكو 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    طريقة عمل لحم العروق التربينكو Empty طريقة عمل لحم العروق التربينكو

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الإثنين سبتمبر 06, 2010 6:55 pm

    والفلفل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    وبعدين زيت فى طاسة على النار ونقلى شرايح اللحمة 2دقيقة لكل ناحية من الشريحة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    ننشل اللحمة من الزيت بس مش نحطها على ورق نشاف احنا نحطها فى طبق عادى علشان ناخد السايل اللى نزل منها تانى
    نيجى بقى للطاسة واللى فيها اهو ده بقى الشغل اللى بجد دا احنا هنلعب فيها لعب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    هنجيب معلقتين دقيق حلوين كده ونحطهم على الزيت اللى باقى فى الطاسة ونقلبهم كويس واحسن حاجة تقلبيهم بمضرب البي اليدوى ده بيفك كتل الدقيق ونزود ربع كوباية ماية +السايل اللى نزل من اللحمة ونجيب بقى ما لذ وطاب من مطبخنا انا كان عندى ايه

    صويا صوص
    كاتشاب
    ملح وفلفل اسمر وبهارات مشكلة (ربنا يكفيكم المشاكل يارب)
    معلقة صغيرة عسل ابيض مفيش اسود مفيش سكر (المهم حاجة حلوة والسلام)
    نقطتين خل
    كريمة مفيش زى ماعملت جبت امها قشطة

    وقلب باستمرار ياجميل ولو العك ده [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] تقل منك زودى شوية ماية صغننين لغاية ما يغلى على النار مع التقليب بردو وادى شكله
    نيجى نرص اللحمة بقى اوعوا تكونوا كلتوها واحنا بنلعب فى الطاسة
    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    واهدى حتة عندك فى النار (ربنا يعتق رقابنا منها يارب قولوا امين )وحطى الطاسة عليها وسيبيها تستوى يادوب بس تبقى تقلبى الشرايح على الوش التانى فيها وبتاخد سوى نص ساعة بالكتير وتعرفى ازاى انها استوت حطى الشوكة فيها تلاقيها طرية وحلوة كده
    واتفضلوا بالف هنا وعافية [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

    معلش بقى لسه ماليش خبرة فى فن الغرف [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بس بامانة طعم حكاية وياريت تجربوا وتقولولى والتقييم بقى خلى اللى عندى يشوفوا خدت كام فى المدرسة هههههه

    مدام زوزو
    مدام زوزو
    صاحبة الموقع
    صاحبة الموقع


    عدد المساهمات : 746
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    طريقة عمل لحم العروق التربينكو Empty رد: طريقة عمل لحم العروق التربينكو

    مُساهمة من طرف مدام زوزو الإثنين سبتمبر 13, 2010 5:29 am

    هو في لعب من ورا مدام زوزو المفروض اكون موجودة عشان اخلي بالي من اللحمة ممكن لولا تستفرد بيها في غيابي
    مرة تانية تلعبوا والمدام موجودة والا ههههههههههههههه انتوا عارفين بقى
    تسلمي ياقلبي على الوصفة

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:14 pm