تجيبى الجمبرى و تغسليه كويس أووووى و تسيبيه فى الميه شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و تحضرى بقى بصلة مقطعة صغير و عليها أيه بقى
فلفل اسود،ملح،شوية كمون، شوية حبهان حصى(مش كتيييير عشان مش يمرر)، وكارى
تدعكى البصل بكل الكلام ده كويس أوووووى
وتحطيه فى حلة على النار
وتصفى الجمبرى كويس
وعلى طوووووول على الحلة
وقلبيه شوية بس لحد ماكل جمبرريه لونها يغير
وبعدين جيبى 3 أكواب ميه أو حسب ما تحتاجى شوربة على أد العدد
وسيبيه حوالى 10 دقايق- 15 دقيقة
على فكرة ممكن تقطعى كمان طماطم و فلفل أخضر
دى صورة الجمبرى بعد السلق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أقولكم أييييه أحلى شوربة حتشربيها بجد و فيها لسعة كده تحففففففففة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صورة الشوربة
ممكن تحطى فيها حتت جمبرى بس تقشريه طبعاً
عشان يتاكل على طوووووول[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وياسلام بقى معاه سلطة طحينة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و تحضرى بقى بصلة مقطعة صغير و عليها أيه بقى
فلفل اسود،ملح،شوية كمون، شوية حبهان حصى(مش كتيييير عشان مش يمرر)، وكارى
تدعكى البصل بكل الكلام ده كويس أوووووى
وتحطيه فى حلة على النار
وتصفى الجمبرى كويس
وعلى طوووووول على الحلة
وقلبيه شوية بس لحد ماكل جمبرريه لونها يغير
وبعدين جيبى 3 أكواب ميه أو حسب ما تحتاجى شوربة على أد العدد
وسيبيه حوالى 10 دقايق- 15 دقيقة
على فكرة ممكن تقطعى كمان طماطم و فلفل أخضر
دى صورة الجمبرى بعد السلق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
أقولكم أييييه أحلى شوربة حتشربيها بجد و فيها لسعة كده تحففففففففة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
صورة الشوربة
ممكن تحطى فيها حتت جمبرى بس تقشريه طبعاً
عشان يتاكل على طوووووول[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وياسلام بقى معاه سلطة طحينة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]