المقادير بقى عباره عن
ربع كيلو بسله
ربع كيلو كوسه
ربع كيلوفاصوليا
ربع كيلو جزر
وربع فلفل رومى
وطبعا الاساسى بقى فى البرام
الطماطم الطرنشات والبصل الطرنشات والبطاطس اكيد
وملح وفلفل وكمون وجزه الطيب
وقرفه وجنزبيل وبهارات لحمه
تابعونى مع الخطوات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا طبعا اخذت اللحمه نص سلق مع المواسير بتاعه اللحمه علشان تطلع البهاريز وطعم البرام يبقى حلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا اخدت شوربه اللحمه على البرام طبعا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا اى طواجن بيركس موجوده عندك فى البيت او طواجن الزبادى او حتى صينيه اى شىء ينفع بس انا فضلت اعمل بعدد الناس اللى معزومين عندى افضل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
او
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحط كل السابق مع اللحمه فى البيركس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واغطيه بالفويل
وادخله الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا طلعوا من الفرن ع السفره على طول ومعرفتش اصورهم قدام الناس المعزوومه ههههه
بس كنت عامله صينيه لينا لتانى يوم
وده شكل فى الطبق
اتفضلوا معانا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا اقدم معاهم ارز بالشعريه وبا ذنجان مخلل وطرشى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ربع كيلو بسله
ربع كيلو كوسه
ربع كيلوفاصوليا
ربع كيلو جزر
وربع فلفل رومى
وطبعا الاساسى بقى فى البرام
الطماطم الطرنشات والبصل الطرنشات والبطاطس اكيد
وملح وفلفل وكمون وجزه الطيب
وقرفه وجنزبيل وبهارات لحمه
تابعونى مع الخطوات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
انا طبعا اخذت اللحمه نص سلق مع المواسير بتاعه اللحمه علشان تطلع البهاريز وطعم البرام يبقى حلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا اخدت شوربه اللحمه على البرام طبعا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا اى طواجن بيركس موجوده عندك فى البيت او طواجن الزبادى او حتى صينيه اى شىء ينفع بس انا فضلت اعمل بعدد الناس اللى معزومين عندى افضل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
او
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واحط كل السابق مع اللحمه فى البيركس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واغطيه بالفويل
وادخله الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا طلعوا من الفرن ع السفره على طول ومعرفتش اصورهم قدام الناس المعزوومه ههههه
بس كنت عامله صينيه لينا لتانى يوم
وده شكل فى الطبق
اتفضلوا معانا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وطبعا اقدم معاهم ارز بالشعريه وبا ذنجان مخلل وطرشى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]