بصوا حبايبى أنا عملت الكسكسى بطريقه مختلفه شويه يارب تعجبكوا
إحنا هنجيب اللحمه نسلقها عادى بإننا نحطها فى حله على النار و بعد ما نشيل منها الريم أحط لها التوابل عادى وورق اللورا و أجيب مصفاه أحطها فوق الحله و أحط فيها قماشه كبيره و أحط فيها الكسكسى و أنديه بشويه من شوربة اللحم و أفركه كويس علشان يبقى مفرفر
و أغطي المصفاه كويس أوى
و بعد ربع ساعه أفتح على المصفاه و أقلبه و أسقيه مره كمان بالشوربه ( حوالى نص كوب شوربه) و برضه أفركه كويس علشان يبقى مفرفر
أكرر العملية دى مره كمان أو مرتين لحد ما أحس إن الكسكسى إستوى أنقله فى طبق و أضيف له الزبده و هو ساخن و يقلب جيدا
أثناء اللحم و الكسكسى على النار أجيب حله تانيه و أقطع فيها أى خضار عندى أنا كان عندى يومها بطاطس و [color:bc6a=#000]كرنب سلقي و جزر و أقطعه مكعبات كبيره و أضيف له شوبه و أخليه ياخد غلوتين و أشيله من الشوربه أشوحه فى زيت زيتون (أو زبده) و أحطه فى طبق التقديم
أشوح كمان اللحم و أحطه فى طبق التقديم
و ده شكلهم على بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و ده شكل الطبق النهائى بعد إضافة الكسكسى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
إحنا هنجيب اللحمه نسلقها عادى بإننا نحطها فى حله على النار و بعد ما نشيل منها الريم أحط لها التوابل عادى وورق اللورا و أجيب مصفاه أحطها فوق الحله و أحط فيها قماشه كبيره و أحط فيها الكسكسى و أنديه بشويه من شوربة اللحم و أفركه كويس علشان يبقى مفرفر
و أغطي المصفاه كويس أوى
و بعد ربع ساعه أفتح على المصفاه و أقلبه و أسقيه مره كمان بالشوربه ( حوالى نص كوب شوربه) و برضه أفركه كويس علشان يبقى مفرفر
أكرر العملية دى مره كمان أو مرتين لحد ما أحس إن الكسكسى إستوى أنقله فى طبق و أضيف له الزبده و هو ساخن و يقلب جيدا
أثناء اللحم و الكسكسى على النار أجيب حله تانيه و أقطع فيها أى خضار عندى أنا كان عندى يومها بطاطس و [color:bc6a=#000]كرنب سلقي و جزر و أقطعه مكعبات كبيره و أضيف له شوبه و أخليه ياخد غلوتين و أشيله من الشوربه أشوحه فى زيت زيتون (أو زبده) و أحطه فى طبق التقديم
أشوح كمان اللحم و أحطه فى طبق التقديم
و ده شكلهم على بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
و ده شكل الطبق النهائى بعد إضافة الكسكسى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]