المقادير
نصف كيلوارز
كمية من البسلة
والجزر وبصلة
صدر فرخة
الطريقة
نشوح الارز فى السمنة ونزيده بالشوربة حتى ينضج
ونقطع البصلة ونشوحها فى قليل من السمنةاوالزيت ثم نضع عليها البسلة والجزلر جتى يتم النضج ونتبلها بقليل من الملح والفلفل الاسمر ونقطع صدر الفراخ المسلوق على الخليط ونقلبه قليلب على نار هادئة
ثم نجيب طاجن بيركس ونضع نصف الارز ونضع عليه خليط البسلة ونغطيه بباقى الارز ثم نغطى الطاجن بالورق الفويل وندخله الفرن لمدة 5 دقائق
وبالهنا والشفا
نصف كيلوارز
كمية من البسلة
والجزر وبصلة
صدر فرخة
الطريقة
نشوح الارز فى السمنة ونزيده بالشوربة حتى ينضج
ونقطع البصلة ونشوحها فى قليل من السمنةاوالزيت ثم نضع عليها البسلة والجزلر جتى يتم النضج ونتبلها بقليل من الملح والفلفل الاسمر ونقطع صدر الفراخ المسلوق على الخليط ونقلبه قليلب على نار هادئة
ثم نجيب طاجن بيركس ونضع نصف الارز ونضع عليه خليط البسلة ونغطيه بباقى الارز ثم نغطى الطاجن بالورق الفويل وندخله الفرن لمدة 5 دقائق
وبالهنا والشفا