أرز مغسول ومصفى
فرخة أو حمام حسب الموجود عندك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لبن مغلى وبايت فى الثلاجة علشان يعمل وش(قشطه)
ملح وفلفل
سمن بلدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تجيبى الأرز المغسول تخلطى فيه نص القشطه
ثم ضيفى عليه كمية لبن تغطيه وأتركيه حوالى ساعتين لحد ما يشرب اللبن
حطى قليل من الفلفل الأسود فى الفرخة وشوحيها بمعلقة سمنة بلدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده ضيفى عليها الأرز ثم كمية لبن تغطي الأرز بزيادة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وطبعا أضبطى الملح
دخليه الفرن على الصاج لغاية لما يغلى بحيث تكون درجة الحرارة 260 بعد كده هديها خالص على 160
وأرفعيه على الشبكة بحيث تكون مرفوعة شوبة عن الصاج علشان ميتحرقش
تشوفيه كل شوية ولما يشرب اللبن زودى اللبن
وأعملى كده كذا مرة لغاية ما تحسى أنه أستوى
ضيفى باقى القشطة مع معلقتين سمن بلدى وتفرديها على الوش كله وتدخليه الفرن يتحمر ويبقى لونه دهبى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فرخة أو حمام حسب الموجود عندك
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لبن مغلى وبايت فى الثلاجة علشان يعمل وش(قشطه)
ملح وفلفل
سمن بلدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تجيبى الأرز المغسول تخلطى فيه نص القشطه
ثم ضيفى عليه كمية لبن تغطيه وأتركيه حوالى ساعتين لحد ما يشرب اللبن
حطى قليل من الفلفل الأسود فى الفرخة وشوحيها بمعلقة سمنة بلدى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده ضيفى عليها الأرز ثم كمية لبن تغطي الأرز بزيادة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]وطبعا أضبطى الملح
دخليه الفرن على الصاج لغاية لما يغلى بحيث تكون درجة الحرارة 260 بعد كده هديها خالص على 160
وأرفعيه على الشبكة بحيث تكون مرفوعة شوبة عن الصاج علشان ميتحرقش
تشوفيه كل شوية ولما يشرب اللبن زودى اللبن
وأعملى كده كذا مرة لغاية ما تحسى أنه أستوى
ضيفى باقى القشطة مع معلقتين سمن بلدى وتفرديها على الوش كله وتدخليه الفرن يتحمر ويبقى لونه دهبى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ملحوظة:
أنا بهدى عليه النار وأسيبه حوالى3 ساعات علشان يستوى براحته وبغطى الحله علشان ميتحرقش
وأنا بعمله فى حله مش برام لأن ولادى بيموتوا فيه
بيتخانقوا على الأرز اللى بيقى جوه وتحت الفرخة
أنا بهدى عليه النار وأسيبه حوالى3 ساعات علشان يستوى براحته وبغطى الحله علشان ميتحرقش
وأنا بعمله فى حله مش برام لأن ولادى بيموتوا فيه
بيتخانقوا على الأرز اللى بيقى جوه وتحت الفرخة