2\1 كيلو لحمه مفرومه
3 حبات فلفل رومى مقطع حلقات
ملح - فلفل - بهارات لحمه - قرفه ناعمه - زعتر - سماق
3فصوص ثوم مدقوق
بصله مبشوره
2\1 كوب بقدونس مفروم
جبنه موتزريلا
الطريقه
اول حاجه بنحط كل التوابل والبقدونس والبصل والتوم على اللحمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بنجيب صينيه فرن ونفرش فيها الفلفل المقطع بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نفرش اللحمه المفرومه على الفلفل اللى فى الصينيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط باقى الفلفل على وش اللحمه وندخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبها لغايه ماتستوى ونخرجها ونرش على وشها شويه جبنه موتزريلا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونخرجها من الفرن بعد خمس دقايق تكون الجبنه ساحت ويكون ده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده اول طبق لاول فتوكه ترد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
3 حبات فلفل رومى مقطع حلقات
ملح - فلفل - بهارات لحمه - قرفه ناعمه - زعتر - سماق
3فصوص ثوم مدقوق
بصله مبشوره
2\1 كوب بقدونس مفروم
جبنه موتزريلا
الطريقه
اول حاجه بنحط كل التوابل والبقدونس والبصل والتوم على اللحمه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بنجيب صينيه فرن ونفرش فيها الفلفل المقطع بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نفرش اللحمه المفرومه على الفلفل اللى فى الصينيه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونحط باقى الفلفل على وش اللحمه وندخلها الفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونسيبها لغايه ماتستوى ونخرجها ونرش على وشها شويه جبنه موتزريلا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونخرجها من الفرن بعد خمس دقايق تكون الجبنه ساحت ويكون ده شكلها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده اول طبق لاول فتوكه ترد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]