خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    صينية السمك الفيليه

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    صينية السمك الفيليه 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    صينية السمك الفيليه Empty صينية السمك الفيليه

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب الجمعة سبتمبر 17, 2010 4:57 pm

    مقادير السمك
    نص كيلو فيليه اى نوع


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    شبت وبقدونس وكسبرة مفرومين(معلقتين من كل نوع)


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    حبتين طماطم مقطعة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    فلفل الوان مقطع


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    بصلة كبيرة مقطعة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    3فصوص توم مقطعين


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    نص جزرة مبشورة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    زيت وليمون وملح وفلفل وبهارات


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    نيجى بقى للطريقة


    نتبل السمك قبلها بنص ساعة على الاقل بالملح والفلفل والبهاروالليمون


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    نخلط كل المقاديرمع بعض مع رشة مل وفلفل اسود بالشكل ده


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    ونجهز صنية فرن مدهونة ونفرش فيها نص كمية الخلطة
    ونرص السمك فوقها


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وبعدين نحط باقى الخلطة ونرش على الوش قليل من الزيت


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


    وندخلها الفرن لحد ما تستوى وتنشف خالص


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
    دموع حزينة
    دموع حزينة
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    صينية السمك الفيليه 296514179
    عدد المساهمات : 161
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010
    العمر : 44

    صينية السمك الفيليه Empty رد: صينية السمك الفيليه

    مُساهمة من طرف دموع حزينة الجمعة سبتمبر 17, 2010 5:32 pm

    ممممممممممممممممممممممم طعمه تحفة
    تسلم ايدكى

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 3:57 pm