4 كوب ماء مذوب فيه 2 مكعب ماجي
بصلة متوسطة
عود كرفس
فليفلة حمرا
ملح وفلفل اسود وقليل من الشطة الحمرا (اختياري)
1/2 كيلو كبد وقوانصـ
2 كوب ارز
3 فصوصـ ثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقة :
قطعي الكبد والقوانصـ قطع صغيرة وقطعي البصل والثوم والكرفسـ والفلفل الاحمر
في طاسة ضعي زيتـ او زبدة على حسب رغبتكـ
بعد ان يسخن الزيت او يسيح الزبد ضعي الكبد والقوانصـ
وقلبيها الى ان يصبحـ لونها بني تقريبا بياخد 5 دقائقـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضيفي الى الكبد والقوانصـ البصل وقلببيهـ الى ان يلين
تقريبا حوالي دقيقتين او ثلاثة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف اليهمـ الفلفل والثوم والكرفس ونقلبهمـ لمدة 3 دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضيفي الارز وقلبيهـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم ضيفي المرقـ الشوربة ( المويهـ المذوب فيها مكعبين الماجي)
وضيفي اليها الملح والفلفل الاسود والشطة الحمرا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم اتركيهـ يغلي قليلا لمدة 3 دقائق ووطي عليهـ
وسويهـ على نار هادية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقدميهـ مع صدور الدجاجـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بصلة متوسطة
عود كرفس
فليفلة حمرا
ملح وفلفل اسود وقليل من الشطة الحمرا (اختياري)
1/2 كيلو كبد وقوانصـ
2 كوب ارز
3 فصوصـ ثوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الطريقة :
قطعي الكبد والقوانصـ قطع صغيرة وقطعي البصل والثوم والكرفسـ والفلفل الاحمر
في طاسة ضعي زيتـ او زبدة على حسب رغبتكـ
بعد ان يسخن الزيت او يسيح الزبد ضعي الكبد والقوانصـ
وقلبيها الى ان يصبحـ لونها بني تقريبا بياخد 5 دقائقـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضيفي الى الكبد والقوانصـ البصل وقلببيهـ الى ان يلين
تقريبا حوالي دقيقتين او ثلاثة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نضيف اليهمـ الفلفل والثوم والكرفس ونقلبهمـ لمدة 3 دقائق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ضيفي الارز وقلبيهـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم ضيفي المرقـ الشوربة ( المويهـ المذوب فيها مكعبين الماجي)
وضيفي اليها الملح والفلفل الاسود والشطة الحمرا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم اتركيهـ يغلي قليلا لمدة 3 دقائق ووطي عليهـ
وسويهـ على نار هادية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقدميهـ مع صدور الدجاجـ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]