الفراخ المقليه
اجمل من كنتاكى والله
المقادير
التتبيله
نص لتر لبن رايب
معلقه زعتر
ملح فلفل
معلقتين دقيق
فرختين
ربع كيلو دقيق
زيت للقلى
اول حاجه نحضر اللبن عشان حننقع فيه الفراخ اطول وقت ممكن اللبن + معلقتين الدقيق + الملح والفلفل + الزعتر وننقع الفراخ فيهم لاقل حاجه ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
التتبيله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ننقع الفراخ اقل حاجه ساعتين يا جماعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحضر خلطه الدقيق ودى الخطوة الاهم عشان احنا حنتبل الفراخ مرتين
يعنى نطلعها من اللبن ونحطها فى الدقيق وبعدين نحطها فى اللبن وبعدين نحطها فى الدقيق تانىوبعدين نقليها
الخاطه عبارة عن الدقيق مع اى بهارات انتى عاوزاها انا حطيت ملح وشويه توم بودرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى اول خطوة نطلع الفراخ من اللبن وبعدين نحطها فى الدقيق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كدة جهزنا اول مرحله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نرجع ناخد الفراخ تانى ونحطها فى التتبيله بالماسك نبلها يعنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرجع نحطها فى الدقيق تانى وبعد كدة نقلى علطول فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودا شكلهم بعد ما طلعم بيقرمشوا قرمشه واتحدى كنتاكىىىىىىىى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا قدمتها مع الخضار فى الفرن والسلطه والرز الابيض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اجمل من كنتاكى والله
المقادير
التتبيله
نص لتر لبن رايب
معلقه زعتر
ملح فلفل
معلقتين دقيق
فرختين
ربع كيلو دقيق
زيت للقلى
اول حاجه نحضر اللبن عشان حننقع فيه الفراخ اطول وقت ممكن اللبن + معلقتين الدقيق + الملح والفلفل + الزعتر وننقع الفراخ فيهم لاقل حاجه ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
التتبيله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ننقع الفراخ اقل حاجه ساعتين يا جماعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحضر خلطه الدقيق ودى الخطوة الاهم عشان احنا حنتبل الفراخ مرتين
يعنى نطلعها من اللبن ونحطها فى الدقيق وبعدين نحطها فى اللبن وبعدين نحطها فى الدقيق تانىوبعدين نقليها
الخاطه عبارة عن الدقيق مع اى بهارات انتى عاوزاها انا حطيت ملح وشويه توم بودرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى اول خطوة نطلع الفراخ من اللبن وبعدين نحطها فى الدقيق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
كدة جهزنا اول مرحله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نرجع ناخد الفراخ تانى ونحطها فى التتبيله بالماسك نبلها يعنى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرجع نحطها فى الدقيق تانى وبعد كدة نقلى علطول فى الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودا شكلهم بعد ما طلعم بيقرمشوا قرمشه واتحدى كنتاكىىىىىىىى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا قدمتها مع الخضار فى الفرن والسلطه والرز الابيض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]