نتبل الفراخ المتقطعه حسب الذوق بالاتي
ملعقتين بصل بودر
ملعقة ثوم بودر
ملعقة فلفل اسود
ملقعة كسبره ناشفه
ملعقة نعناع ناشف
ملعقة زعتر او ارويجانو
ملعقة بابريكا
ملعقة سكر اسمر لو مفيش حطي سكر عادي
ملعقة زنجبيل فريش مفروم او مدقوق
مكعبين ماجي بتاع السوق مع اني مبحبوش بس استخدمته في الكنتاكي علشان الطعم بس
نص كباية كاتشب
نتبل الفراخ وانسيبهم في الثلاجه يوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحطهم على النار العاليه لمدة دقيقتين وبعدين نوطي على النار وانخلي الدياي ساعه الا ربع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الفراخ راح يستوي بهذا الشكل والماي اللي تشوفونه دي مية الفراخ اللي استغليتها في حاجتين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الحاجه الاولى عملتها ماجي منزلي لان الفراخ كانت فريش والتوابل جميله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والحاجه الثانيه اني استخدمتها كسائل علشان الطبقة الاولى للتغليف علشان الطعم يتركز
وطبعا عجنت كباية طحين او دقيق زي مبتقولوا او اكثر شويه العجين حيحدد معاكي كمية الدقيق اللازمه مع ملعقة بيكنج باودر وملعقتين حليب بودر واربع بيضات والملح مسأله نسبيه على حسب ذوقج وطبعا استخدمت شوية ميه مع مية الفراخ وسبتها ترتاح لحد مالفراخ بردت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غطست الفراخ فيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عندي البقصمات ومحبشاها بشوية فلفل احمر وملح وملعقة بصل بودر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حطيت الفراخ وغلفتهم كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودخلتهم الفريزر في صواني علشان لما يجمدوا ميلزقوش ببعض ويسهل عليه اني احطهم في ماعون تبر وير بلاستك كبير واطلع منه كل مره على الزيت على طول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واهو الكنتاكي المثلج في الزيت السخن وهو اساسا مستوي بس تخليه يتحمر ويبقى احمر وحلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زي كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ملعقتين بصل بودر
ملعقة ثوم بودر
ملعقة فلفل اسود
ملقعة كسبره ناشفه
ملعقة نعناع ناشف
ملعقة زعتر او ارويجانو
ملعقة بابريكا
ملعقة سكر اسمر لو مفيش حطي سكر عادي
ملعقة زنجبيل فريش مفروم او مدقوق
مكعبين ماجي بتاع السوق مع اني مبحبوش بس استخدمته في الكنتاكي علشان الطعم بس
نص كباية كاتشب
نتبل الفراخ وانسيبهم في الثلاجه يوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نحطهم على النار العاليه لمدة دقيقتين وبعدين نوطي على النار وانخلي الدياي ساعه الا ربع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الفراخ راح يستوي بهذا الشكل والماي اللي تشوفونه دي مية الفراخ اللي استغليتها في حاجتين
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الحاجه الاولى عملتها ماجي منزلي لان الفراخ كانت فريش والتوابل جميله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
والحاجه الثانيه اني استخدمتها كسائل علشان الطبقة الاولى للتغليف علشان الطعم يتركز
وطبعا عجنت كباية طحين او دقيق زي مبتقولوا او اكثر شويه العجين حيحدد معاكي كمية الدقيق اللازمه مع ملعقة بيكنج باودر وملعقتين حليب بودر واربع بيضات والملح مسأله نسبيه على حسب ذوقج وطبعا استخدمت شوية ميه مع مية الفراخ وسبتها ترتاح لحد مالفراخ بردت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غطست الفراخ فيها
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عندي البقصمات ومحبشاها بشوية فلفل احمر وملح وملعقة بصل بودر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حطيت الفراخ وغلفتهم كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودخلتهم الفريزر في صواني علشان لما يجمدوا ميلزقوش ببعض ويسهل عليه اني احطهم في ماعون تبر وير بلاستك كبير واطلع منه كل مره على الزيت على طول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
واهو الكنتاكي المثلج في الزيت السخن وهو اساسا مستوي بس تخليه يتحمر ويبقى احمر وحلو
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زي كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]