"كبسة السمك"
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
*المقادير*
سمك فيليه
رز بسمتى
بهارات سمك للتتبيله
ليمون
فلفل اسود وملح وورق غار
بصل مفروم
طماطم
ثوم مفروم
*الطريقه*
1_تبلت السمك بعد غسله جيدا ونقعه فى الخل قليلا
بالثوم وبهارات السمك وليمون وملح وتوركته حوالى 4 ساعات
2_وضعت زيت فى الحله مع ورق غار وفلفل اسود وبهارات الكبسه ووضعت السمك قليته من الناحيتين ووضعت عليه الطماطم والبصل المفروم ثم تركته قليلا على النار ينزل ميته وبعدين اضفت كوب ماء وتركته يغلى قليلا
3_السمك استوى بسرعه شلته من الحله وحطيته فى الفرن فتحت عليه الشوايه يتحمر من الناحيتين
4_اضفت الارز البسمتى بعد غسله جيدا ونقعه فى الماء على خلطة السمك واضفت قليلا من الماء ليغطى الرز والملح
5_اول ما الميه غليت وطيت النار وتركته يستوى
*واليكم الصور*
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
*المقادير*
سمك فيليه
رز بسمتى
بهارات سمك للتتبيله
ليمون
فلفل اسود وملح وورق غار
بصل مفروم
طماطم
ثوم مفروم
*الطريقه*
1_تبلت السمك بعد غسله جيدا ونقعه فى الخل قليلا
بالثوم وبهارات السمك وليمون وملح وتوركته حوالى 4 ساعات
2_وضعت زيت فى الحله مع ورق غار وفلفل اسود وبهارات الكبسه ووضعت السمك قليته من الناحيتين ووضعت عليه الطماطم والبصل المفروم ثم تركته قليلا على النار ينزل ميته وبعدين اضفت كوب ماء وتركته يغلى قليلا
3_السمك استوى بسرعه شلته من الحله وحطيته فى الفرن فتحت عليه الشوايه يتحمر من الناحيتين
4_اضفت الارز البسمتى بعد غسله جيدا ونقعه فى الماء على خلطة السمك واضفت قليلا من الماء ليغطى الرز والملح
5_اول ما الميه غليت وطيت النار وتركته يستوى
*واليكم الصور*
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]