[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ازيكو يا بنات
انهاردة جيبالكم طريقه الجبن القريش
طبعا هى سهله جدا بس انا طريقتى مختلفه عن
باقى الطرق انا لازم اخمرها فى طاجن وحنشوف
كل حاجه بالصور
اول حاجه نسخن الفرن على اعلى حاجه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول حاجه ندخل الطاجن الفرن لمدة 5 _ 10 دقايق
وبعدين نخرجه ونضيف اللبن ونرجعه تانى لمدة 10 دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دا بعد ما طلعناه من الفرن
وفيه خيارين
اول حاجه تسبيه من غير اى اضافه وعشان احنا فى الشتا
حيقعد من 3 الى 4 ايام
او تجيبى منفحه او تضيفى خل او ليمون ويقطع
بس انا عشان الشتا اشتريت منفحه
تضيفى معلقه كبيرة على كوب الا ربع لبن وتضيفى على الطاجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى المنفحه
تضفيها على اللبن وبعد 3 ساعات او اقل حيجمد اللبن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دا بعد ما اتجمد
طبعا يا بنات فيكم تضيفم الملح اللى انتو عاوزينوا بس انا بضيف بس ربع معلقه واوقات كتيييييييييييير مبضفش اى ملح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا قطعتها عشان يبان انها جمدت
نيجى للاهم طبعا كلنا معندناش الحسيرة
بس انا عندى ااااا
اللى معندهاش على اى شاشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى صورة الحسيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فضيت الجبنه على الحسيرة
وسبتها 4 _5 ساعات او طول الليل بس انا بحبها طريه
وفيها ميه الجبنه اللى عاوزاه تنشف تسيبها طول الليل لصبح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تسبيها تصفى كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ازيكو يا بنات
انهاردة جيبالكم طريقه الجبن القريش
طبعا هى سهله جدا بس انا طريقتى مختلفه عن
باقى الطرق انا لازم اخمرها فى طاجن وحنشوف
كل حاجه بالصور
اول حاجه نسخن الفرن على اعلى حاجه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اول حاجه ندخل الطاجن الفرن لمدة 5 _ 10 دقايق
وبعدين نخرجه ونضيف اللبن ونرجعه تانى لمدة 10 دقايق
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دا بعد ما طلعناه من الفرن
وفيه خيارين
اول حاجه تسبيه من غير اى اضافه وعشان احنا فى الشتا
حيقعد من 3 الى 4 ايام
او تجيبى منفحه او تضيفى خل او ليمون ويقطع
بس انا عشان الشتا اشتريت منفحه
تضيفى معلقه كبيرة على كوب الا ربع لبن وتضيفى على الطاجن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ودى المنفحه
تضفيها على اللبن وبعد 3 ساعات او اقل حيجمد اللبن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دا بعد ما اتجمد
طبعا يا بنات فيكم تضيفم الملح اللى انتو عاوزينوا بس انا بضيف بس ربع معلقه واوقات كتيييييييييييير مبضفش اى ملح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هنا قطعتها عشان يبان انها جمدت
نيجى للاهم طبعا كلنا معندناش الحسيرة
بس انا عندى ااااا
اللى معندهاش على اى شاشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دى صورة الحسيرة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فضيت الجبنه على الحسيرة
وسبتها 4 _5 ساعات او طول الليل بس انا بحبها طريه
وفيها ميه الجبنه اللى عاوزاه تنشف تسيبها طول الليل لصبح
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
تسبيها تصفى كويس
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]