[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا بنغسل السمك كويس وبنتبله ملح وتوم وفلفل احمر ولمون وكمون وكمان بقدونس
وكمان بحط معاه شرايح ليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبجيب الرده واقلب السمكه فيها من الجهتين وتكونى مسخنة الصينية اللى هتشوى فيها وما تنسيش تدهنيها بمعلقةزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده تقلبيها لما تتاكدى انها اتشوت كويس
وهيبقى عندك احلى سمك مشوى باديكى الحلوين ولا الحوجه للجاهز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ومعاه شويت بصل وفلفل عشان اعمل باذنجان مشوى متبل وبابا غنوج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده السمك والأرز والسلطه بعد ماجهز وياريت أعرف رأيكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا بنغسل السمك كويس وبنتبله ملح وتوم وفلفل احمر ولمون وكمون وكمان بقدونس
وكمان بحط معاه شرايح ليمون
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبجيب الرده واقلب السمكه فيها من الجهتين وتكونى مسخنة الصينية اللى هتشوى فيها وما تنسيش تدهنيها بمعلقةزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده تقلبيها لما تتاكدى انها اتشوت كويس
وهيبقى عندك احلى سمك مشوى باديكى الحلوين ولا الحوجه للجاهز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ومعاه شويت بصل وفلفل عشان اعمل باذنجان مشوى متبل وبابا غنوج
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده السمك والأرز والسلطه بعد ماجهز وياريت أعرف رأيكم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]