نص كيلو لحمة مفرومة
1 كوب رز مطحون
بقدونس وشبت وكذبرة خضرا
2 بصلة متوسطة
والبهارات{ملح فلفل بابريكا وو خلطتى السرية الشهيرة المكونة من الشطة المشطشطة} وبقوم مصبعة شوية ومكورة شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ابتدى اقلى واشيله على ورق المطبخ لتصفية الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وباخد اللى انا مصبعاه وفى نفس طاسة القلى بعد ما اصفى منها الزيت واحط عليه توم باكون مفرزة التوم وآخد قطعة {الاصفر ده التوم}واحمر التوم مع الكفتة اتركه شوية على النار للنضج
وباعمل معاها مكرونة
دى وصفة جديدة من عندى بخلطة كفتة الرز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى عملت الصلصة بالتوم والطماطم المسبكة وزودت مية ونزلت فيها الكفتة وبتتاكل مع الرز الابيض والسلاطة الخضرا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعمل كمية كبيرة واخزنها فى اكياس لوقت اللزوم واحطها فى الفريزر
وتبقى يادوب الكفتة تنزل فى الصوص وتكون جاهزة للزنقة او لعزومة
بيكون طبق شبه جاهز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
1 كوب رز مطحون
بقدونس وشبت وكذبرة خضرا
2 بصلة متوسطة
والبهارات{ملح فلفل بابريكا وو خلطتى السرية الشهيرة المكونة من الشطة المشطشطة} وبقوم مصبعة شوية ومكورة شوية
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ابتدى اقلى واشيله على ورق المطبخ لتصفية الزيت
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وباخد اللى انا مصبعاه وفى نفس طاسة القلى بعد ما اصفى منها الزيت واحط عليه توم باكون مفرزة التوم وآخد قطعة {الاصفر ده التوم}واحمر التوم مع الكفتة اتركه شوية على النار للنضج
وباعمل معاها مكرونة
دى وصفة جديدة من عندى بخلطة كفتة الرز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وهنا بقى عملت الصلصة بالتوم والطماطم المسبكة وزودت مية ونزلت فيها الكفتة وبتتاكل مع الرز الابيض والسلاطة الخضرا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعمل كمية كبيرة واخزنها فى اكياس لوقت اللزوم واحطها فى الفريزر
وتبقى يادوب الكفتة تنزل فى الصوص وتكون جاهزة للزنقة او لعزومة
بيكون طبق شبه جاهز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]