[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فراخ تكا وبطاطس محمر وعيش مقلى ورز البسمتى سلطه الزبادى والتوميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زبادى +صلصه التكا + خل + توم + جنزبيل + بابريكا حمرا +ملح وفلفل+مرقه فوريه طبعا نخلط كل دا مع بعضه مقادير صلصه التيكا (2مك***ة خضرا او ناشفه +2م ك كمون +2م ك توم +م ك جنزبيل +2م ص فلفل احمر +م ك كارى + 1م ص كركم +نص معلقه ملح +1م ك نعناع +صبغه حمرا +تلتين كوب خل +تلتين كوب زيت ) تخلط المقادير مع الليمون والخل ومعلتين ماء ثم يسخن الزيت وتوضع الخلطه ثو توضع ربع كوب ماءوتترك تغلى وتحفظ فى علبه فى التلاجه لمدة اسبوعين واكثر فى الفريزر
تمام طبها بحد ما نخلط ونحضر الفراخ نحطها فى التتبيله لمدة لا تقل عن 3ساعات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحطها فى كياس الشوى وندخله الفرن لمدة تلات تربع ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجى للرز اولا انصحكم بالرز الضحى للباسمتى رز خطيير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما نسلق ارز نحضر معلقتين ماء دافيين مع عصفر وندوبهم فى الميه طبعا انتوا عارفين الزعفران غالى فاخلينا على قدنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجى للعيش المقلى
المقادير كوب ونصف دقيق +1م ك لبن بودرة +1م ك زيت ملح رشه سكر رشه ملح بودر انا استغنيت عن البودر عشا مش عاوزاي بنفش عندى بيحبوه كدة طلبات الزوج
طبع تعجنيه عادى وتقرصيه كور صغيرة وتفرديه وتقليه بس يكون الزيت حامى جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا مع سلطه الزبادى بالخيار والتوميه بتاعتى معلقه مايونيز معلقه زبادى ومعلقه زبد التوم وخلاص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
فراخ تكا وبطاطس محمر وعيش مقلى ورز البسمتى سلطه الزبادى والتوميه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
زبادى +صلصه التكا + خل + توم + جنزبيل + بابريكا حمرا +ملح وفلفل+مرقه فوريه طبعا نخلط كل دا مع بعضه مقادير صلصه التيكا (2مك***ة خضرا او ناشفه +2م ك كمون +2م ك توم +م ك جنزبيل +2م ص فلفل احمر +م ك كارى + 1م ص كركم +نص معلقه ملح +1م ك نعناع +صبغه حمرا +تلتين كوب خل +تلتين كوب زيت ) تخلط المقادير مع الليمون والخل ومعلتين ماء ثم يسخن الزيت وتوضع الخلطه ثو توضع ربع كوب ماءوتترك تغلى وتحفظ فى علبه فى التلاجه لمدة اسبوعين واكثر فى الفريزر
تمام طبها بحد ما نخلط ونحضر الفراخ نحطها فى التتبيله لمدة لا تقل عن 3ساعات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين نحطها فى كياس الشوى وندخله الفرن لمدة تلات تربع ساعه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجى للرز اولا انصحكم بالرز الضحى للباسمتى رز خطيير
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما نسلق ارز نحضر معلقتين ماء دافيين مع عصفر وندوبهم فى الميه طبعا انتوا عارفين الزعفران غالى فاخلينا على قدنا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نيجى للعيش المقلى
المقادير كوب ونصف دقيق +1م ك لبن بودرة +1م ك زيت ملح رشه سكر رشه ملح بودر انا استغنيت عن البودر عشا مش عاوزاي بنفش عندى بيحبوه كدة طلبات الزوج
طبع تعجنيه عادى وتقرصيه كور صغيرة وتفرديه وتقليه بس يكون الزيت حامى جدا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
طبعا مع سلطه الزبادى بالخيار والتوميه بتاعتى معلقه مايونيز معلقه زبادى ومعلقه زبد التوم وخلاص
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]