أنا فى الأول قطعت كل الخضار اللى عندى من بطاطس و جزر و فلفل ألوان أخضر وأحمر و أصفر و بصل وطماطم كله مكعبات و قطعت وراك الرومى قطع صغيره نسبياو حطيتهم على بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جبت صينيه بايركس و غلفتها بورق فويل بحيث ان الفويل يبقى طالع من كل جهه و حطى الخضار باللحم عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غطى على الخضار باللحم ببقية ورق الفويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دخليه الفرن على درجة حراره 250 فى الاول و بعدين هدى الفرن على 180 او 200 لحد ساعه مثلاإفتحى عليها الفويل و إختبرى السوا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لو لسه ما استوتش حطيها كمان ربع او نص ساعه و دوقى أحلى ورقة لحم بالخضار
صحيه و خفيفه و طعمها لذيذ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده طبعا الزوووووووووووووم بتاعى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
جبت صينيه بايركس و غلفتها بورق فويل بحيث ان الفويل يبقى طالع من كل جهه و حطى الخضار باللحم عليه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
غطى على الخضار باللحم ببقية ورق الفويل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
دخليه الفرن على درجة حراره 250 فى الاول و بعدين هدى الفرن على 180 او 200 لحد ساعه مثلاإفتحى عليها الفويل و إختبرى السوا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
لو لسه ما استوتش حطيها كمان ربع او نص ساعه و دوقى أحلى ورقة لحم بالخضار
صحيه و خفيفه و طعمها لذيذ
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده طبعا الزوووووووووووووم بتاعى
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]