المقادير :
1- نصف كيلو لحمة مفرومة +معلقتين بقدونس مفروم +بيضة +بصلة +ملح+ فلفل+طماطماية مبشورة+معلقتين بقصمات وبخلط كله مع بعضه (زى الكفته بالظبط )
2- خضار سوتيه زى ماتحبى (انا استخدمت بسلة وذرة صفراء كله مسلوق وتبلتهم بملح وفلفل وزعتر ناشف)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- نفرد شيت الومنيوم على صنية فرن وندهنه كويس بالزيت ونفرد عليه اللحمة المفرومة على شكل مستطيل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- نحط الخضار السوتيه على اللحمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
1- نصف كيلو لحمة مفرومة +معلقتين بقدونس مفروم +بيضة +بصلة +ملح+ فلفل+طماطماية مبشورة+معلقتين بقصمات وبخلط كله مع بعضه (زى الكفته بالظبط )
2- خضار سوتيه زى ماتحبى (انا استخدمت بسلة وذرة صفراء كله مسلوق وتبلتهم بملح وفلفل وزعتر ناشف)
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
3- نفرد شيت الومنيوم على صنية فرن وندهنه كويس بالزيت ونفرد عليه اللحمة المفرومة على شكل مستطيل
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
4- نحط الخضار السوتيه على اللحمة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
5- نلف اللحمة على الخضار زى السويسرول بالظبط وبمساعدة ورق الالومنيوم
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ودا الشكل النهائى بعد لف اللحمة ويتدهن كويس زيت او سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده يتلف بالفويل ويتقفل كويس وانا عملت معاه خضار سوتيه بطريقة حبيبة قلبى ردينى وحطيت الاتنين فى الصينية وحطيت شوية مية معاهم ودخلتهم الفرن لمدة نصف ساعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نطلع الصنية من الفرن ونفتح الورق الفويل للحمة وندهنها كاتشاب وكمان للخضار علشان يتحمر وشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وندخله الفرن تانى لمدة ربع ساعة علشان يتحمر ونطلعه للتقديم وناخد بالنا رول اللحمة لازم يبقى بارد ساعة التقطيع علشان مايتفتفتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وعملت معاه مكرونة اسباجتى وسلطة زبادى وده شكله فى
ودا الشكل النهائى بعد لف اللحمة ويتدهن كويس زيت او سمن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وبعد كده يتلف بالفويل ويتقفل كويس وانا عملت معاه خضار سوتيه بطريقة حبيبة قلبى ردينى وحطيت الاتنين فى الصينية وحطيت شوية مية معاهم ودخلتهم الفرن لمدة نصف ساعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
نطلع الصنية من الفرن ونفتح الورق الفويل للحمة وندهنها كاتشاب وكمان للخضار علشان يتحمر وشه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وندخله الفرن تانى لمدة ربع ساعة علشان يتحمر ونطلعه للتقديم وناخد بالنا رول اللحمة لازم يبقى بارد ساعة التقطيع علشان مايتفتفتش
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وعملت معاه مكرونة اسباجتى وسلطة زبادى وده شكله فى