خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

خلي بالك من زوزو

ممرحبا بك أختي الكريمة في منتدى خلي بالك من زوزو – منتدى نسائي للمرأة فقط حيث يمكنك قضاء أوقات مفيدة وممتعة مع أخواتك وتكوين صداقات جديدة ومشاركتهن في كل الاهتمامات لكم من مدام زوزو كل الود والاحترام

خلي بالك من زوزو

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
خلي بالك من زوزو

منتدى نسائي عربي خاص بكل مايهم المراة العربية


2 مشترك

    رول اللحمه المفرومه بالخضار

    اميرة القلوب
    اميرة القلوب
    عضو ملكي
    عضو ملكي


    رول اللحمه المفرومه بالخضار 634916720
    عدد المساهمات : 225
    تاريخ التسجيل : 09/08/2010

    رول اللحمه المفرومه بالخضار Empty رول اللحمه المفرومه بالخضار

    مُساهمة من طرف اميرة القلوب السبت أكتوبر 16, 2010 7:57 am

    المقادير :

    1- نصف كيلو لحمة مفرومة +معلقتين بقدونس مفروم +بيضة +بصلة +ملح+ فلفل+طماطماية مبشورة+معلقتين بقصمات وبخلط كله مع بعضه (زى الكفته بالظبط
    )

    2- خضار سوتيه زى ماتحبى (انا استخدمت بسلة وذرة صفراء كله مسلوق وتبلتهم بملح وفلفل وزعتر ناشف)


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    3- نفرد شيت الومنيوم على صنية فرن وندهنه كويس بالزيت ونفرد عليه اللحمة المفرومة على شكل مستطيل


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    4- نحط الخضار السوتيه على اللحمة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    5- نلف اللحمة على الخضار زى السويسرول بالظبط وبمساعدة ورق الالومنيوم


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    ودا الشكل النهائى بعد لف اللحمة ويتدهن كويس زيت او سمن

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وبعد كده يتلف بالفويل ويتقفل كويس وانا عملت معاه خضار سوتيه بطريقة حبيبة قلبى ردينى وحطيت الاتنين فى الصينية وحطيت شوية مية معاهم ودخلتهم الفرن لمدة نصف ساعة


    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


    نطلع الصنية من الفرن ونفتح الورق الفويل للحمة وندهنها كاتشاب وكمان للخضار علشان يتحمر وشه

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وندخله الفرن تانى لمدة ربع ساعة علشان يتحمر ونطلعه للتقديم وناخد بالنا رول اللحمة لازم يبقى بارد ساعة التقطيع علشان مايتفتفتش

    [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

    وعملت معاه مكرونة اسباجتى وسلطة زبادى وده شكله فى
    الحزينه
    الحزينه
    عضو جديد
    عضو جديد


    رول اللحمه المفرومه بالخضار 2py5pvt
    عدد المساهمات : 22
    تاريخ التسجيل : 19/08/2011

    رول اللحمه المفرومه بالخضار Empty رد: رول اللحمه المفرومه بالخضار

    مُساهمة من طرف الحزينه الأربعاء أغسطس 24, 2011 1:56 pm

    تسلم ايدك

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس نوفمبر 21, 2024 11:40 am